RÁÉBREDTEM, HOGY MILYEN MINŐSÉGRE VÁGYOM A PÁRKAPCSOLATOMBAN - Nelli története

 
Nelli: Szenvedélyes, céltudatos, erős de gyermeki nyitottsággal megáldott Nő, anya, tanárnő
 
 
 
"A tanulmányaimban és a munkámban képes voltam mindazt megvalósítani, amire vágytam. Pontosan tudtam milyen lépések és cselekvések szükségesek, és mindent meg is csináltam.
De nem tudtam, hogyan lehet ezt megcsinálni a párkapcsolatomat illetően. Nem tudtam hogyan lehet "teremteni", egy másik módon létrehozni az életem e területén a dolgokat.
 
Csak részben, hol kisebb, hol nagyobb részben működő kapcsolódásaim voltak, amikben tudtam, hogy nem erre vágyom, mert nem vagyok bennük felszabadult, örömteli önmagam, hanem előjönnek a félelmeim, szorongásaim.
 
Abban stabilan hittem, hogy megtalálom a társam, tettem is érte sok mindent, sokféleképpen, de azt éreztem, hogy valamit más módon kellene csinálnom, mert az eddigi megoldásaim nem olyan kapcsolódást hoztak létre, amire vágytam és ezzel nem tudtam kibékülni.
De a "hogyanról" fogalmam sem volt.
Ezt az utat kerestem. Ehhez kértem a segítségedet.
 
Az egyik és legfontosabb változás amit érzek, hogy hiszek magamban és szeretem magamat, most már tudom, hogy úgy vagyok szerethető, ahogy vagyok. 
Lett egy belső harmóniám, kiegyensúlyozottságom, amit a környezetem is érzékel. 
 
Elkezdtem érezni, milyen is az, hogy teremteni, biztosnak lenni valamiben, hogy megvalósul, minden kétség nélkül.
 
Ráébredtem hogy milyen minőségre vágyom a párkapcsolatomban, és milyennek szeretném megélni magam benne.
 
Nyitott lettem és befogadó, az ismerkedést az új minták alapján kezdtem el megélni.
Egyre jobban meg tudtam élni önmagam, egyre közelebb kerültem ahhoz a minőséghez, amire vágytam, mind magamban, mind a kapcsolatomban. De amíg nem éreztem azt, hogy lélekből, egységben kölcsönösen magas szeretetminőségben tudunk kapcsolódni egymáshoz valakivel, "kerestem" tovább az új eszközeimmel és hittem abban hogy tudok teremteni.
 
Mára egy olyan kapcsolatban élek, ahol nem egymás hibáira figyelünk, nem elváráslistáink vannak a másik felé, hanem elfogadjuk, szeretjük, támogatjuk, segítjük egymást közös utunkon.
 
Hitet, megerősítést, útmutatást, türelmet, szeretetet és rengeteg sok nagyon hasznos módszert kaptam ebben a folyamatban."