Az Igazság Te vagy - Könyv

 

 

 

AZ IGAZSÁG TE VAGY

3500 FT

MEGRENDELÉS


 

 

 

 

A KÖNYVRŐL:
(részletek a könyvből)

Életem legfontosabb kérdése lett: miképpen lelhet az ember valódi belső békére?
Számos élmény, zsákutca, kudarc után feltárult előttem az egyszerű igazság. Olyan erőre és megértésre bukkantam magamban, ami a legnagyobb természetességgel járta át lényemet és életemet.

Felismerve és megtapasztalva  mindazt, ami amögött van, amit érzünk, gondolunk, akár magunkról, akár másokról, akár a világról, a megértés függönye elkezdett egyre szélesebbre nyílni.

A valódi természetünkre való ráébredést közvetítem olyan módon, hogy az a nyugati kultúrában nevelkedett, hétköznapi ember számára is kézzel fogható és érezhető legyen. Ez a végső válasz és megoldás minden kérdésünkre és helyzetünkre. Ez a te valódi minőséged is, melyben ott van minden teljesség.

Ez a  könyv azért létezik, hogy ennek felismerésében vezessen téged.

 

 

A könyvben sokszor olvashatod majd az alábbi kifejezéseket: Élet, Isten, Jelenlét, Forrás, Csend, valódi természet, belső bölcsesség. Ezek végső soron mind-mind ugyanazt igyekeznek megnevezni, a saját igazságodat. Ez a könyv ugyanis saját felfedezésedben kísér téged, önmagad megértésében és valódi megismerésében. Feltárja számodra igazságodat, mely csakis arra vár, hogy felfedezd.

A könyv tartalma önálló írásokból áll. Ezek az írások mélyek, így olvasásuk után érdemes hagyni őket ülepedni, érlelődni magadban. Az írások 5 fejezetben találhatóak, melyek sorrendje saját belső felfedezésedet támogatják.

 

FEJEZETEK:

1. Önmagad félreértése
2. Kapcsolatok - Minden hazavezet Téged
3. Felfedezni: Ki vagy Te
4. A megértés Benned történik
5. Az Igazság Te vagy

 

 

A könyv olvasásához két módot javaslok.

Az egyik lehetőség, hogy az elejéről kezded el a könyvet. Sorban haladsz és engeded, hogy a folyamat végigkísérjen, engeded, hogy a könyv a belső vezetőd legyen. Még akkor is, ha felkavarodsz időközben, bízhatsz benne, nem fog magadra hagyni, a legnagyobb szeretettel és megértéssel van feléd, és pontosan tudja, min mész keresztül. Furcsán hangozhat, hogy így beszélek róla, de ez a könyv él, és olvasása közben úgy tűnhet, mintha lenne egy személyes mestered, tanítód, vezetőd, mintha Isten fogná a kezedet, aki tökéletesen beléd lát és ösztönöz, hogy aztán a végén saját bölcsességed tárulhasson fel számodra.

A másik mód pedig az, hogy kedvedre kinyitod a könyvet bárhol, és elolvasod a neked szóló üzenetet, aminek csak engedd meg, hogy tegye benned a maga dolgát.

A megértések nem az elmédben fognak történni, így az olvasáshoz a nyitottságot javaslom.

Kívánom, hogy váljék javadra ez a könyv olyan módon, ahogy az a számodra a legjobb!

A legmélyebb szeretettel:

Vajay Kitti

 

"Mindaz, amit az ember valaha keresett,
az mindvégig ott volt, ott van, és ott is lesz.

A keresés végét pedig ennek felismerése jelenti."
- részlet

 

 


HOGYAN JUTHATSZ HOZZÁ A KÖNYVHÖZ?

Rendeld meg a könyvet magadnak, a szeretteidnek a "MEGRENDELÉS"-re kattintva.

A megrendelésed beérkezése után felveszem Veled emailben a kapcsolatot.

A könyvet átveheted személyesen vagy postai úton házhozszállítással.
Kérhetsz bele dedikálást, egy Neked szóló üzenettel.

Személyes átvétel: Érd


 

A KÖNYV ÁRA: 3500 FT
az ár nem tartalmazza a csomagküldési díjat
(csomagdíj 1 db könyv esetén 800 Ft,
több darab esetén Foxpost automatába 1700 Ft, postával házhozszállítással 2500 Ft )


MEGRENDELÉS
 

 

 

VISSZAJELZÉSEK:
 

"Kb 4-5 könyv van itt az ágyam mellett, amelyek számomra az alapot adják, ez a könyv is ezek közé került be."

 

"Amikor komoly lelki válságba kerültem magánéleti és munkahelyi problémáim miatt, ez a könyv valahogy sorsszerűen a kezembe akadt és éppen ott nyílt ki, ahol kellett. Megtalált. Hozzám szólt, nekem szólt, rólam szólt. Nem lehetek eléggé hálás azokért a támogató gondolatokért, amik felrántottak az önmarcangolásomból. Utat mutatott, hogy mi a fontos, mit engedjek el és hogy milyen fantasztikus lehetőségek vannak a legnehezebb élethelyzetekben is." 

 

"Nagyon megérintett a könyv. Egyszerre világossá vált számomra minden. A hiányzó mozaikok a helyükre kerültek. "Útkereső"-ként már előtte is tudomásom volt ezekről a "dolgokról", de mindig is szerettem volna egy olyan könyvet, ami világosan, érthetően, lényegretörően nyújt segítséget a valódi ÉN-ünk megismerésében és megértésében. Már tudom, hogy egyetlen út van: a Lélek útja, és hogy már AZ vagyok, az IGAZSÁG vagyok.
Ebben erősített meg a könyved, amiért nagyon hálás vagyok Neked."

 

"Ha olvaslak rájövök milyen egyszerű a zajos, zűrzavaros hétköznapokból, Csendes, Harmónikus Ünnepet varázsolni, s ez csak rajtam múlik!"

 

"Leginkább azért vagyok hálás, hogy ami bennem és sokunkban motoszkáló kérdés, azt Te képes vagy szavakba önteni. Így mindig azt veszem ki az írásokból ami nekem kell és amikor kell. Ez a szavakká formált érzéstenger nem hömpölyöghet bennem tovább irányítatlanul, hanem megtalálta a korlátait és ezzel együtt a határtalanságát."

 

"Olyan csodásan tiszták és egyszerűek azok a gondolatok, amiket megosztasz, mint a legragyogóbb hó a hegyek tetején, mely már évmilliók óta ott van, és csak ragyog a napsütésben vagy szakadatlan kitart a hidegben, fagyban, ködben...."

 

"Azt hiszem megtaláltam a megfelelő definíciót az írásaidra. Olyanok, mint egy ölelés."


 

MEGRENDELÉS