Az Igazság Te vagy - Könyv

 

 

"Azt mondod, ismered magad,
de hogy is mondhatnád, ha nem tudod, ki vagy te.

Leld meg azt, aki túl van a láthatón, az elgondolásaidon,
a képzeleteden, az ismereteiden.

Ismerd fel az igazságot, s akkor ráébredsz önmagadra.
Mert az Igazság Te vagy."

 

MEGRENDELÉS:

https://forms.gle/qJVVg62DbmHTqZAZ7

 

 

A KÖNYVRŐL:

Minden keresés alapvetően abból az érzésből fakad, hogy mélyen belül érezzük, megérkezhetünk oda, ahol már nem kívánjuk magunkat bővíteni, sem tárgyakkal, sem élményekkel, sem személyekkel, sem tulajdonságokkal, hiszen azt, akik valójában vagyunk, nem határozhatják meg.

És hogy kik vagyunk mi? A keresés mindennemű célja erre rálelni.

Az Igazság Te vagy című könyvem a valódi természetünkre való ráébredést közvetíti olyan módon, hogy az a nyugati kultúrában nevelkedett, hétköznapi ember számára is kézzel fogható és érthető legyen.
Ez minden ember valódi minősége, melyben ott van az a teljesség, béke, megértés, amit annyira keresünk és ami a végső válasz és megoldás minden kérdésünkre és helyzetünkre.
Ez a könyv azért létezik, hogy ennek felismerésében vezesse az olvasókat. Rendkívüli egyszerűséggel igyekszik rámutatni saját lényegünkre, saját valódi természetünkre.

E könyv célja az úttörés egy olyan témában, ami Magyarországon még gyerekcipőben jár.
Szellemisége egy újfajta látásmódot ad, mellyel az önismeret és az önfelfedezés olyan kapui nyílhatnak meg, melyek eddig zárva voltak. 

 


 


HOGYAN JUTHATSZ HOZZÁ A KÖNYVHÖZ?

Átveheted személyesen vagy postai úton házhozszállítással.

Kérhetsz bele dedikálást, egy Neked szóló üzenettel.

Küldd el a megrendelésedet erre a linkre kattintva:
https://forms.gle/qJVVg62DbmHTqZAZ7


 

 

A könyvet ezután átveheted személyesen vagy választhatod, hogy postai szállítással házhoz érkezik számodra.

 

Személyes átvétel: 
Érd

 

A KÖNYV ÁRA: 3500 FT
( az ár nem tartalmazza a csomagküldési díjat )

 


 

VISSZAJELZÉSEK:
 

"Kb 4-5 könyv van itt az ágyam mellett, amelyek számomra az alapot adják, ez a könyv is ezek közé került be."

 

"Amikor komoly lelki válságba kerültem magánéleti és munkahelyi problémáim miatt, ez a könyv valahogy sorsszerűen a kezembe akadt és éppen ott nyílt ki, ahol kellett. Megtalált. Hozzám szólt, nekem szólt, rólam szólt. Nem lehetek eléggé hálás azokért a támogató gondolatokért, amik felrántottak az önmarcangolásomból. Utat mutatott, hogy mi a fontos, mit engedjek el és hogy milyen fantasztikus lehetőségek vannak a legnehezebb élethelyzetekben is." 

 

"Nagyon megérintett a könyv. Egyszerre világossá vált számomra minden. A hiányzó mozaikok a helyükre kerültek. "Útkereső"-ként már előtte is tudomásom volt ezekről a "dolgokról", de mindig is szerettem volna egy olyan könyvet, ami világosan, érthetően, lényegretörően nyújt segítséget a valódi ÉN-ünk megismerésében és megértésében. Már tudom, hogy egyetlen út van: a Lélek útja, és hogy már AZ vagyok, az IGAZSÁG vagyok.
Ebben erősített meg a könyved, amiért nagyon hálás vagyok Neked."

 

"Ha olvaslak rájövök milyen egyszerű a zajos, zűrzavaros hétköznapokból, Csendes, Harmónikus Ünnepet varázsolni, s ez csak rajtam múlik!"

 

"Leginkább azért vagyok hálás, hogy ami bennem és sokunkban motoszkáló kérdés, azt Te képes vagy szavakba önteni. Így mindig azt veszem ki az írásokból ami nekem kell és amikor kell. Ez a szavakká formált érzéstenger nem hömpölyöghet bennem tovább irányítatlanul, hanem megtalálta a korlátait és ezzel együtt a határtalanságát."

 

"Olyan csodásan tiszták és egyszerűek azok a gondolatok, amiket megosztasz, mint a legragyogóbb hó a hegyek tetején, mely már évmilliók óta ott van, és csak ragyog a napsütésben vagy szakadatlan kitart a hidegben, fagyban, ködben...."

 

"Azt hiszem megtaláltam a megfelelő definíciót az írásaidra. Olyanok, mint egy ölelés."

 

MEGRENDELÉS:
https://forms.gle/qJVVg62DbmHTqZAZ7