Az Igazság Te vagy - Könyv

 

!!KARÁCSONYI KEDVEZMÉNY!!

 

"Az, akit te látsz, nem az, aki vagy.
Az, akinek gondolod magad, nem fedhet le téged.
A képek, amiket alkotsz magadról,
csupán elméd próbálkozásai.
Azt mondod, ismered magad,
de hogy is mondhatnád, ha nem tudod, ki vagy te.
Leld meg azt, aki túl van a láthatón, az elgondolásaidon,
a képzeleteden, az ismereteiden.
Ismerd fel az igazságot, s akkor ráébredsz önmagadra.
Mert az Igazság Te vagy."

 

MEGRENDELÉS:

https://forms.gle/qJVVg62DbmHTqZAZ7

 

 

A KÖNYVRŐL:

Minden keresés alapvetően abból az érzésből fakad, hogy mélyen belül érezzük, megérkezhetünk oda, ahol már nem kívánjuk magunkat bővíteni, sem tárgyakkal, sem élményekkel, sem személyekkel, sem tulajdonságokkal, hiszen azt, akik valójában vagyunk, nem határozhatják meg.

És hogy kik vagyunk mi? A keresés mindennemű célja erre rálelni.

Az Igazság Te vagy című könyvem a valódi természetünkre való ráébredést közvetíti olyan módon, hogy az a nyugati kultúrában nevelkedett, hétköznapi ember számára is kézzel fogható és érthető legyen.
Ez minden ember valódi minősége, melyben ott van az a teljesség, béke, megértés, amit annyira keresünk és ami a végső válasz és megoldás minden kérdésünkre és helyzetünkre.
Ez a könyv azért létezik, hogy ennek felismerésében vezesse az olvasókat. Rendkívüli egyszerűséggel igyekszik rámutatni saját lényegünkre, saját valódi természetünkre.

E könyv célja az úttörés egy olyan témában, ami Magyarországon még gyerekcipőben jár.
Szellemisége egy újfajta látásmódot ad, mellyel az önismeret és az önfelfedezés olyan kapui nyílhatnak meg, melyek eddig zárva voltak. 

 


 


HOGYAN JUTHATSZ HOZZÁ A KÖNYVHÖZ?

Átveheted személyesen vagy postai úton házhozszállítással.

Kérhetsz bele dedikálást, egy Neked szóló üzenettel.

Küldd el a megrendelésedet erre a linkre kattintva:
https://forms.gle/qJVVg62DbmHTqZAZ7


 


KARÁCSONYI KEDVEZMÉNY!

2 db​ könyv​ vásárlásánál a 2. könyv, 3 db vásárlásától pedig minden könyv 3500 Ft helyett 3000 Ft-ért vásárolható meg.

Ajándék vezetett meditáció!
Vásárolj 2 db vagy annál több könyvet, és a kedvezmény mellett egy vezett meditációval is megajándékozlak!

A kedvezmény december 23-ig érvényes, és a postai csomagküldési díjat nem tartalmazza.

 

 

MEGRENDELÉS:

https://forms.gle/qJVVg62DbmHTqZAZ7

A könyvet ezután átveheted személyesen vagy választhatod, hogy postai szállítással házhoz érkezik számodra.
 

Személyes átvétel: 
Érd

 

A KÖNYV ÁRA: 3500 FT
( az ár nem tartalmazza a csomagküldési díjat )

 


 

RÉSZLETEK A KÖNYVBŐL:

"Ahhoz,  hogy megismerhesd az igaz szeretet valódi lényegét,
és ezáltal saját valódi természetedet,
ki kell nyitnod a "másik szemed", azt, ami befelé néz, 
s önmagát látja saját valójában.""Mikor felfedezzük magunkban valódi erőnket, a problémák és nehézségek helyett lehetőségeket látunk. Ez az erő mindenki alapvető természete, s rendkívüli könnyedséggel és örömmel társul - erről ismered fel valódiságát. 

E felismeréssel olyanná válsz, mint a művész, aki teljesen belefeledkezik alkotásába, annak minden mozzanatába. Az alkotás te magad vagy, és mindaz a kifejeződés, amit létrehívsz, a legnagyszerűbb kibontakozás, legyen az bármennyire is átlagosnak tűnő. Azt az elképzelést, hogy célokat kitűzve keserves és hosszú úton juthatunk el valahova, az alkotás természetes öröme váltja fel.""A jó és rossz, kellemes és kellemetlen, az örömteli és szenvedést okozó címkékkel teli világunkban megengedni mindennek, hogy olyan legyen, amilyen, nem lehetetlen "küldetés", csakis addig, míg ebből a címkézett nézőpontból közelítjük meg az életet.
A személyes identitás, az elme, az ego által irányított világ válogat és minősít saját elvárásai szerint, ami csupán azt fogja eredményezni számodra, hogy soha semmi és senki nem lesz igazán "jó", "megfelelő".
Innentől kezdve újabb és újabb lehetőséged lesz csalódni az életben, az emberekben, még magadban is.

Mindazon dolgok, melyek negatív töltetű címkékkel rendelkeznek benned, megjelenésük pillanatában zavarni fognak. Változás pedig nem történhet mindaddig, míg ezek a dolgok akár magadban, akár magad körül (bár a kettő ugyanaz) zavarnak.

Feltételeket szabunk az életnek, milyen módon lesz jó számunkra, mikor leszünk majd boldogok. Csakis azért nem fedezzük fel boldogságunkat a jelen alapvető természeteként, mert nem fogadjuk el a dolgokat, vagyis az életet olyannak, amilyen, meg akarjuk változtatni mindenáron, gondolván, hogy tudjuk, miként lesz majd tökéletes számunkra.
Nagyon fontos leszögezni, hogy az elfogadás nem egyenlő a beletörődéssel. Beletörődni a sorsodba éppolyan haszontalan és kellemetlen számodra, mint a rossz dolgokra fordítani a figyelmedet, ugyanis a beletörődésben lecsökkented saját nagyszerűségedet, beletörődsz abba, hogy csupán ennyi jár neked, valamit el kell tűrnöd.

Mindig lesz olyan dolog, személy, történés vagy belső tulajdonság, ami rossz érzést kelt benned, mindig. De csakis addig lesz ez így, míg fel nem fedezed valódi természetüket, ami meghaladja pillanatnyi látásmódodat.

A legnehezebbnek tűnő pillanatok vagy a legkellemetlenebb belső állapotok adják a legnagyszerűbb lehetőséget arra, hogy felfedezzük azt a minőséget magunkban, ami nem ítélkezik, és ami teljes, bármi is történjen. Az öröm, könnyedség, boldogság, béke soha nem függnek a körülményektől, hiszen valódi természetedként vannak jelen."

 


 

VISSZAJELZÉSEK:

"Kb 4-5 könyv van itt az ágyam mellett, amelyek számomra az alapot adják, ez a könyv is ezek közé került be."

 

"Amikor komoly lelki válságba kerültem magánéleti és munkahelyi problémáim miatt, ez a könyv valahogy sorsszerűen a kezembe akadt és éppen ott nyílt ki, ahol kellett. Megtalált. Hozzám szólt, nekem szólt, rólam szólt. Nem lehetek eléggé hálás azokért a támogató gondolatokért, amik felrántottak az önmarcangolásomból. Utat mutatott, hogy mi a fontos, mit engedjek el és hogy milyen fantasztikus lehetőségek vannak a legnehezebb élethelyzetekben is." 

 

"Nagyon megérintett a könyv. Egyszerre világossá vált számomra minden. A hiányzó mozaikok a helyükre kerültek. "Útkereső"-ként már előtte is tudomásom volt ezekről a "dolgokról", de mindig is szerettem volna egy olyan könyvet, ami világosan, érthetően, lényegretörően nyújt segítséget a valódi ÉN-ünk megismerésében és megértésében. Már tudom, hogy egyetlen út van: a Lélek útja, és hogy már AZ vagyok, az IGAZSÁG vagyok.
Ebben erősített meg a könyved, amiért nagyon hálás vagyok Neked."

 

"Ha olvaslak rájövök milyen egyszerű a zajos, zűrzavaros hétköznapokból, Csendes, Harmónikus Ünnepet varázsolni, s ez csak rajtam múlik!"

 

"Leginkább azért vagyok hálás, hogy ami bennem és sokunkban motoszkáló kérdés, azt Te képes vagy szavakba önteni. Így mindig azt veszem ki az írásokból ami nekem kell és amikor kell. Ez a szavakká formált érzéstenger nem hömpölyöghet bennem tovább irányítatlanul, hanem megtalálta a korlátait és ezzel együtt a határtalanságát."

 

"Olyan csodásan tiszták és egyszerűek azok a gondolatok, amiket megosztasz, mint a legragyogóbb hó a hegyek tetején, mely már évmilliók óta ott van, és csak ragyog a napsütésben vagy szakadatlan kitart a hidegben, fagyban, ködben...."

 

"Azt hiszem megtaláltam a megfelelő definíciót az írásaidra. Olyanok, mint egy ölelés."

 

MEGRENDELÉS:
https://forms.gle/qJVVg62DbmHTqZAZ7