12 ALKALMAS EGYÉNI FOGLALKOZÁS

 

Egy mély és intenzív folyamat azok számára, akik úgy érzik, eljött az ideje valami másnak...
 
 
HOGY ÉPÜL FEL?
 
Az egyéni foglalkozás 12 alkalomból áll, ezek az alkalmak online (skype/zoom/messenger videó) felületen történnek, így bárhol is lakj, a távolság nem akadály.
 
 

MIT ÉRDEMES TUDNOD A VELEM VALÓ MUNKÁRÓL?
 
Amikor valaki eljut arra a pontra, hogy változtatni szeretne, két dologra van szüksége:
szándékra és a megfelelő cselekvésre.
 
A legtöbben, akikkel találkozom, nem információ hiányban szenvednek, épp ellenkezőleg. Túl sok az információ, de nem tudják, hogy akkor ebből a sok-sok mindenből mi is az, ami számukra a legjobb, hogyan kezdjenek neki a változtatásnak. 
 
Épp ezért az egyik legfontosabb alapja az egyéni foglalkozásnak a
SZEMÉLYRE SZABOTTSÁG.
 
Abban hiszek, hogy bár vannak hasonló helyzetek, esetek, mégis mindenkinek más az, amire adott pillanatban szüksége van ahhoz, hogy megélhesse önmagában és az életében is azt, amire valójában vágyik.
 
Az egyéni foglalkozás másik legfontosabb alapja, hogy 
FELADAT- ÉS GYAKORLATORIENTÁLT.
 
Csakis cselekvés és saját megtapasztalás által képes valódi változás létrejönni. A heti gyakorlatok és feladatok lehetővé teszik azt, hogy a szándékaid utat nyerjenek, a szükséges belső változásaid megtörténjenek, és belső tapasztalatoddá váljon az elmélet. Létrejön és beépül a mindennapos figyelem, fókuszáltság és tudatosság az életedbe.
A mindennapokba beépíthető eszközöket fogsz kapni, amik személyesen téged támogatnak.
 
Ami még egy lényegi része a folyamatnak, hogy bár valószínűleg lesznek benne nehezebb pillanatok, de a szándékom az, hogy alapvetően élvezetes legyen számodra és jó érzéssel tudj benne részt venni.
 
 
 
AMI A FOLYAMAT ÁLTAL TÖRTÉNIK
  • Mindazt, ami eddig meghatározott, ami odáig tudott eljuttatni, ahol most vagy, ahogy most megéled önmagad, azt elkezded felülírni.
  • Képessé válsz a vágyaidból fakadóan gondolkodni önmagadról, másokról, az életed dolgairól.
  • Felfedezed a benned lévő bölcsességet, Életet.
  • Azon a módon kezded el megélni magad, amiben természetessé válik az önértékelés, önszeretet, felszabadultság, nyitottság, öröm, könnyedség, áramlás, belső bizonyosság. 
     
 
 

MITŐL HATÉKONY?
 
Az első alkalommal megfogalmazzuk a szándékaidat, mi is az, mik is azok, amit, amiket valójában szeretnél. 
Ez adja az egész folyamat vázát, irányát és hajtóerejét.
 
A Te valódi szándékaidra épülve elindul a fókuszált, tudatos figyelem és cselekvés részedről a kapott feladatok és gyakorlatok által.
 
Azt kapod, amire Neked, személy szerint adott helyzetben szükséged van.
A rendszeresség és a folyamatos támogatás lehetővé teszik számodra, hogy átlendülj olyan helyzeteken is, amik kihívást jelentenek számodra.
Mivel nem kell Neked kitalálni mi is lehet számodra a legjobb, így teljes energiádat a saját részedbe, cselekvésedbe teheted.
 
És még valami. Én első pillattól kezdve látom, érzékelem azt, aki valójában vagy, még akkor is, ha ezt sok-sok réteg elfedi és akkor is, ha Te ezt még egyáltalán nem látod. Számomra egyáltalán nem kérdés, hogy mindazt, amit valójában szeretnél, az lehetséges. Ebben a folyamatban Te magad is ráébredsz arra, amit eleinte akár még csak elképzelni sem tudtál. 
Természetessé válik számodra annak a rendkívüliségnek a megélése, aki vagy, és az életedet átjárja az öröm, a felszabadultság, a boldogság. Hiszen megéled azt, ami benned él! 
 


ÖSSZEFOGLALÓ A FOLYAMATRÓL:
 
⦁ A folyamat 12 alkalomból áll - ez egyénenként változó időtartamot jelent, minimum 4 hónappal számolj
⦁ Rendszeres konzultációk, folyamatos támogatás
⦁ Személyre szabott
⦁ Feladat- és gyakorlatorientált
⦁ A konzultációk online történnek
 
 


AMIT RÓLAM MÉG TUDNOD ÉRDEMES:

2015 óta támogatom az embereket előadásokon, csoportos és egyéni foglalkozásokon, online kurzusokon, csoportos blokkoldáson, elvonulásokon keresztül abban, hogy ráleljenek arra a nagyszerűségre és lehetőségek tárházára, ami bennük él és ezáltal teret adjanak mindannak, amit valójában szeretnének mind önmagukban, mind az életükben.
Több száz ember életének lehettem már része az elmúlt években, és lehettem támogatója és tanuja fantasztikus változásoknak, kibontakozásoknak, belső felszabadulásoknak és átformálódásnak.
Abban hiszek, hogy mindannyiunknak lehetősége van hatással lenni önmagunk formálására és az Élettel való mély és lényegi kapcsolódásra. Saját nagyszerűségünk, lehetőségeink és értékességünk felfedezése a kulcs ahhoz, hogy olyan ajtók nyíljanak meg számunkra, melyek addig zárva voltak előttünk.
 
 
 
Keress és kérdezz bátran!
 
Információ és időpontkérés:
vajaykitti@gmail.com vagy 06 20 434 14 74
 
 
 
VISSZAJELZÉSEK A RÉSZTVEVŐKTŐL:
 
 
"Bizonytalan, határozatlan, konfliktuskerülő, másoknak megfelelni akaró nő ült ott az első alkalommal. Mindentől féltem mert alig volt önbizalmam. 

A folyamat által megláttam és megszerettem magam. Megláttam azt, aki én vagyok és aki szeretnék lenni és ezt azóta is mélyítem.

Határozottabb, bátrabb, önállóbb vagyok, döntéseket hozok, hallgatok a belső megérzéseimre, merek kreatív lenni, merem végre használni az eszem, bízok magamban és ami legfontosabb, már jobban szeretem magam. 

Önmagamra találtam, már jól látom magam, ettől kaptam a magabiztosságom és ez csak erősödik. 
Merek nemet mondani, véleményt nyilvánítani. Nem akarok már annyira mindenkinek megfelelni, ez olyan felszabadító! "  Rita
 
 
 
Milyen pozitív változásaid voltak, amiről tudod, hogy ennek a folyamatnak köszönheted? 
 
"Alapvetően az élethez való hozzáállásom változott meg. Az elején óriási káosz volt a fejemben, nem tudtam, hogy merre induljak, reménytelennek láttam a helyzetemet, az volt az érzésem, hogy nincs semmi kontroll az életem felett. Akkor bizonytalan voltam, a félelem határozta meg a napjaimat. Konkrétan mindentől féltem, nem voltam kitartó, álltandóan aggódtam, hogy mit gondolnak rólam, a legrosszabbakat képzeltem el, harcban voltam magammal. 
Most úgy érzem, hogy tudatos vagyok, tisztában vagyok azzal, hogy mit szeretnék, és a megvalósításhoz az eszközeim is megvannak. Tudom, hogy mit kell tennem. Nagyon keveset aggodalmaskodom, kialakult egy bizalom az életemmel szemben. Szociálisan felszabadultabb vagyok, nem ijedek meg a kihívásoktól. Nem stresszelek feleslegesen, és már sokkal kevésbé érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások. 
A kétségbeeséstől eljutottam a bizalomig, a nyitottságig, a harmonikus hozzáállásig. Folyamatosan őrlődtem ugyanazokon a dolgokon, most tudom, hogy mire figyeljek oda, ha kételyem támad, tudom hogyan lehet visszafordítani. Nyugodtabb vagyok, nem veszem véresen komolyan a dolgokat. Meg tudom fogalmazni a céljaimat, és nem akarom siettetni a dolgokat.
A leglényegesebb, hogy már nem csak gondolkodom és beszélek magamról, a helyzetemről, hanem aktivizálódtam. Megváltozott a gondolkodásom iránya, korábban sokat panaszkodtam, de nem tettem semmit, nem voltam kitartó, csak túléltem. Most tudatos vagyok, bízom magamban, és elhiszem, hogy képes vagyok jobbá tenni az életemet."   
 
 
 
"A legfontosabb dolog az egész folyamatban az volt, hogy elvitt a gyökerekig, hogy azt fel tudtam tárni magamban, hogy valójában mitől nem érzem jól magam, és innentől kezdve már nem a tüneti kezelésről volt szó, hanem igazi változásról és igazi megoldásokról. Úgy érzem, hogy tudom kezelni a saját magamat, a helyzeteimet. Abszolút pozitív változás, hogy nem a frusztrációs szűrőkön keresztül látom / élem a világot, hanem igyekszem a saját valójukban látni a dolgokat. A saját érzéseimet valójában megismerem, látom miből fakad, ezáltal sokkal empatikusabb lettem. 
Ez alatt az idő alatt váltam elveszett gyerekből felnőtté. Belül magamban. A világban eddig is felnőtt is voltam, nő voltam, önálló voltam, sokszor éreztem úgy hogy felelőséget vállaltam saját magamért. Ez tulajdonképpen így is volt, egy bizonyos rétegében a létezésnek. A folyamatos űr, hiányérzet, ami sokszor felszínre tört korábban is, viszont azt mutatta, hogy belül nem történt meg ez a folyamat. Az érzelmi felnőtté válás ennek a folyamatnak az eredménye."
 
 
Hogy fogalmaznád meg, hogy mi történt ebben a folyamatban, miről szólt számodra ez az egyéni foglalkozás? 
 
"A gondolkodásom áthangolásáról, magamra és az életre való ráhangolódásról. Arról, hogy át tudjam helyezni a fókuszt a negatívról a pozitívra, és leállítsam az önpusztító programokat. Tudatosítsam a céljaimat,  felfedezzem a saját erőmet, hogy bízzak magamban, a megérzéseimben." 
 
 
"Nagyon tömören fogalmazva visszatalálás saját magunkhoz, és megtanulni onnan élni, úgy, hogy ehhez eszközeink is vannak. Számomra 3 fő motívuma van a folyamatnak. Letisztulás - satbil alap teremtés - eszköztár.
És az építkezés innen tud elkezdődni, ami viszont egy soha véget nem érő folyamat, amihez minden szükséges összetevő a rendelkezésemre áll." 
 
 
Mi az, mik azok, amit, amiket tanultál a közös munkánk során, magadról, az életről? 
 
"Azt, hogy mit jelent a minőségi idő magammal, és a cselekvő életmód jótékony hatásai. Van a kínlódáson túl egy olyan életvitel, ami támogat, és az élet áramlására rá lehet kapcsolódni. Plusz kiterjedt a figyelmem magamról másokra is, ennek a fontossága, hogy figyeljek a környezetmben levőkre is."   
 
 
 
"A legfontosabb amit megtanultam, ami evidensnek tűnhet, de valóban átérezni és megérteni, befogadni hosszú időbe telt: mit jelent valójában kapcsolatban lennem saját magammal, egyáltalán mit és hol keressek. Majd miután ez meglett, megérteni azt, hogy a legtermészetesebb dolog minden nap táplálni a belső magot, ápolni a kapcsolatot.
A másik nagyon fontos dolog, hogy annak adjak teret és energiát, arra koncentráljak, amit szeretnék.. Elsőre ez is nehéz volt, mert akaratlanul is pörgeti magát az ember azokban, amik valamilyen rossz érzést okoznak, és ezzel az "odafigyeléssel" csak erősítem ezt a rossz érzést.
Néhány dologgal fogalmi zavarban voltam, ez nemrég tudatosult bennem. Amíg félreértelmeztem ezeket, azt hiszem jelentősen lekortáltoztam a saját lehetőségeimet, mert tudatalatt ellenállás volt bennem ezek  iránt a dolgok iránt, a félelem miatt, hogy elvesztem a szabadnak, spontánnak vélt személyiségemet.
Az, hogy rábízom magam az életre, az elrendeződésre, az áramlásra, nem egyenlő azzal, hogy ölbetett kézzel ülök, és várom a csodát, hogy megtörténjen. 
Az, hogy a körélményektől függetlenül jól érzem magam, nem jelenti azt, hogy az első adandó alkalommal megfeledkezhetem a valódi célomról.
A könnyedség, a felszabadultság, a boldogság nem egyenlő a mélység elvesztésével.
A nyitottság nem azt jelenti, hogy mindent és mindenkit gondolkodás nélkül el/be kell fogadnom.
A rendszer az életben nem jelenti a lazaság, a szabadság elvesztését."
 
Mik azok, amik megvalósultak a szándékaid, vágyaid, céljaid közül, amiket beletettél ebbe a folyamatba?
 
"A változás, hogy kilépjek az addigi helyezetmből és felfogásomból. Van bennem egy bizonyosság, egy hit, hogy bármire képes vagyok. Elszállt a félelmem az ismeretlentől, és felváltotta a bizalom, a nyitottság és kíváncsiság. Amikor megkérdezted, hogy valójában mit szeretnék azt mondtam, hogy szabadnak lenni. Most ezt érzem." 
 
 
"Tudok saját magamhoz kapcsolódni, ennek megtaláltam azt a formáját ami számomra működik, és már hiányzik, ha egy napot is kihagyok. Belső bizonyosság van bennem, kezdem önazonosnak érezni magam. Ezáltal a kapcsolat által a rálátás saját magamra tisztább, az érzelmeimet, gondolataimat tudom kezelni, megérteni a bennük lévő ok-okozati viszonyokat, hatni tudok magamra. Ezáltal természetessé vált, hogy jól érzem magam."