12 ALKALMAS EGYÉNI FOGLALKOZÁS

Egy mély és intenzív folyamat azok számára, akik úgy érzik, eljött az ideje valami másnak...

12 ALKALOM - MIÉRT ENNYI?

Mikor úgy éreztem, hogy változást szeretnék előidézni magamban és az életemben, kidolgoztam a saját 3 hónapos tervemet, és működött. Innentől kezdve nem volt kérdés, hogy másoknál is fog. Ebből jött létre folyamatos finomítás és fejlesztés által ez a 12 alkalmas intenzív egyéni foglalkozás. Tapasztalataim alapján 12 alkalom biztosítja azt a keretet és rendszerességet, ami lehetőséget ad feladatok és gyakorlatok beépítésére és a folyamatos utánkövetésre.

 


HOGY ÉPÜL FEL?

Mielőtt belevágunk ebbe a több hónapos egyéni folyamatba, van egy első alkalom, akár ismerjük egymást, akár nem. Itt részletesen átbeszéljük, miben is szeretnél változást, miben is érzed azt, hogy szeretnél támogatást, segítséget kérni, és megfogalmazzuk a VALÓDI szándékaidat.

Ha az első beszélgetésünk során mindketten kölcsönösen úgy érezzük, hogy érdemes folytatni a közös munkát, akkor megbeszéljük a kezdési időpontot.

12 konzultációnk van együtt, amik skypeon történnek, így ha messze laksz és a személyes jelenléted nem megoldható, az egyéni foglalkozás akkor is elérhető számodra. 

Fontos elmondanom, hogy a 12 alkalom mindenkinek más időtartamot jelent, a lényeg, hogy a kapott információkat, gyakorlatokat legyen lehetőség ülepíteni.

 

MIT ÉRDEMES TUDNOD A VELEM VALÓ MUNKÁRÓL?

Amikor valaki eljut arra a pontra, hogy változtatni szeretne, két dologra van szüksége: szándékra és a megfelelő cselekvésre.

A legtöbbeknek, akikkel találkozom, túl sok az információja, és nem tudják, hogy ebből a sok-sok mindenből mi is az, ami számukra a legjobb, "HOGYAN" kezdjenek neki a változtatásnak.

Épp ezért az egyik legfontosabb alapja az egyéni foglalkozásnak a

SZEMÉLYRE SZABOTTSÁG.

A folyamat teljessége alatt azt kapod, ami téged személy szerint adott helyzetben, a közösen megfogalmazott szándékaid mentén támogat és visz előre.

Mivel nem kell neked kitalálni mi is lehet számodra a legjobb, így teljes energiáddal a saját részedbe, cselekvésbe teheted.

 

Az egyéni foglalkozás másik legfontosabb alapja az, hogy

FELADAT- ÉS GYAKORLATORIENTÁLT.

Csakis cselekvés és saját megtapasztalás által képes valódi változás létrejönni. A heti gyakorlatok és feladatok lehetővé teszik azt, hogy a szándékaid utat nyerjenek, a szükséges belső változásaid megtörténjenek, és tapasztalatoddá váljon az elmélet. Létrejön és beépül a mindennapos figyelem, fókuszáltság és tudatosság az életedbe.

A mindennapokba beépíthető eszközöket fogsz kapni, amik személyesen téged támogatnak.

Ami még egy lényegi része a folyamatnak, hogy bár valószínűleg lesznek benne nehezebb pillanatok, de a szándékom az, hogy alapvetően élvezetes legyen számodra és jó érzéssel tudj benne részt venni.

 

ÖSSZEFOGLALÓ A FOLYAMATRÓL:

  • A folyamat 12 alkalomból áll (0.alkalom: szándékok megfogalmazása)
  • Személyre szabott
  • Feladat- és gyakorlatorientált
  • Időtartam: egyéntől függően kb. 4 hónap
  • Nem akadály, ha nem tudod megoldani a személyes jelenlétet a távolság miatt, a konzultációk skypeon keresztül történnek

 

AMIT RÓLAM MÉG TUDNOD ÉRDEMES:

2015 óta támogatom az embereket csoportos és egyéni foglalkozásokon, online kurzusokon, csoportos blokkoldáson, elvonulásokon és előadásokon keresztül abban, hogy ráleljenek arra a nagyszerűségre és lehetőségek tárházára, ami bennük él és ezáltal teret adjanak mindannak, amit valójában szeretnének mind önmagukban, mind az életükben megvalósítani.

Több száz ember életének lehettem már része az elmúlt években, és lehettem támogatója és tanúja fantasztikus változásoknak, kibontakozásoknak, belső felszabadulásoknak és átformálódásnak.

Abban hiszek, hogy saját nagyszerűségünk, lehetőségeink és értékességünk felfedezése a kulcs ahhoz, hogy olyan ajtók nyíljanak meg számunkra, melyek addig zárva voltak előttünk.

 

Keress és kérdezz bátran, ha úgy érzed, ez a folyamat neked, rólad szól!

 

Információ és időpontkérés:

vajaykitti@gmail.com vagy 06 20 434 14 74

 

VISSZAJELZÉSEK A RÉSZTVEVŐKTŐL:

Milyen pozitív változásaid voltak, amiről tudod, hogy ennek a folyamatnak köszönheted?

"A legfontosabb dolog az egész folyamatban az volt, hogy elvitt a gyökerekig, hogy azt fel tudtam tárni magamban, hogy valójában mitől nem érzem jól magam, és innentől kezdve már nem a tüneti kezelésről volt szó, hanem igazi változásról és igazi megoldásokról. Úgy érzem, hogy tudom kezelni saját magamat, a helyzeteimet."

 

Hogy fogalmaznád meg, hogy mi történt itt ebben a 3 hónapban, miről szólt számodra ez az egyéni foglalkozás?

"A gondolkodásom áthangolásáról, magamra és az életre való ráhangolódásról. Arról, hogy át tudjam helyezni a fókuszt a negatívról a pozitívra, és leállítsam az önpusztító programokat. Tudatosítsam a céljaimat,  felfedezzem a saját erőmet, hogy bízzak magamban, a megérzéseimben." 

"Nagyon tömören fogalmazva visszatalálás saját magunkhoz, és megtanulni onnan élni, úgy, hogy ehhez eszközeink is vannak. Számomra 3 fő motívuma van a folyamatnak. Letisztulás - stabil alap teremtés - eszköztár. És az építkezés innen tud elkezdődni, ami viszont egy soha véget nem érő folyamat, amihez minden szükséges összetevő a rendelkezésemre áll."

 

Mi az, mik azok, amit, amiket tanultál a közös munkánk során, magadról?

”Megtanultam, hogy annak adjak teret és energiát, arra koncentráljak, amit szeretnék.. Elsőre ez is nehéz volt, mert akaratlanul is pörgeti magát az ember azokban, amik valamilyen rossz érzést okoznak, és ezzel az "odafigyeléssel" csak erősítem ezt a rossz érzést."

 

Mik azok, amik megvalósultak a szándékaid, vágyaid, céljaid közül, amiket beletettél ebbe a folyamatba?

"A változás, hogy kilépjek az addigi helyzetemből és felfogásomból. Van bennem egy bizonyosság, egy hit, hogy bármire képes vagyok. Elszállt a félelmem az ismeretlentől, és felváltotta a bizalom, a nyitottság és kíváncsiság. Amikor megkérdezted, hogy valójában mit szeretnék azt mondtam, hogy szabadnak lenni. Most ezt érzem."

"Tudok saját magamhoz kapcsolódni, ennek megtaláltam azt a formáját ami számomra működik, és már hiányzik, ha egy napot is kihagyok. Belső bizonyosság van bennem, kezdem önazonosnak érezni magam. Ezáltal a kapcsolat által a rálátás saját magamra tisztább, az érzelmeimet, gondolataimat tudom kezelni, megérteni a bennük lévő ok-okozati viszonyokat, hatni tudok magamra. Ezáltal természetessé vált, hogy jól érzem magam."