ÖNMAGAMAT KAPTAM VISSZA - Vera története

Vera - egyedülálló anya, Nő,
szabad szellemű önmegvalósító

 
Amikor Verával először találkoztam, akkor éreztem, hogy egy vagány, sokszínű, szenvedélyes Nővel van dolgom.
 
Vannak azok a típusú emberek, akikben egy rendkívüli szabad szelleműség van jelen, és akik emiatt nem tudnak mit kezdeni a világ által képviselt korlátokkal, épp ezért egy idő után úgy érzik, hogy velük van valami baj.
 
Vera is így gondolkodott magáról.
Egész életében úgy érezte, hogy nem elég jó, hogy "túl sok", meg akart felelni másoknak, szülőknek, társaknak, munkahelyeknek és anyaként is.
Ez az igyekezete mindig kudarcba fulladt, ami még több megfelelési kényszert és maximalizmust indított el benne. Mindez pedig egy nagy adag belső feszültséget és indulatot okozott, melyekkel nem tudott mit kezdeni.
Első beszélgetésünkkor ráébredt, hogy nincs iránya, nem látja, hogy merre is szeretne haladni az életében, és nem volt egy jófajta rendszerezettség a mindennapjaiban, így az energiája és a figyelme nem tudott fókuszba kerülni.
 
 
Egyéni folyamata során szép lassan elkezdte felfedezni és megérteni, hogy nem dolga valaki mássá válni.
A legfontosabb feladatom Vele a jó érzéssel járó rendszerezettség kialakítása mellett az volt, hogy a saját egyéniségét a legnagyobb természetességgel és felszabadultsággal tudja megélni, többé ne is legyen kérdés számára, hogy mennyire értékes és szerethető, és tegyen félre mindent, amit magára akart aggatni eddigi élete során.
 

 

SZÁNDÉKAI, AMIKET BELETETT A FOLYAMATBA:

  • tudni, látni az irányt
  • önmagát lelkesítve, szeretve cselekedni belső késztetésből, meg tudja látni, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy elérje a vágyait és azt valóban meg is tegye 
  • rendszerezni magát, az életét
  • elindulni a kiegyensúlyozott, stabil de rugalmas önmaga felé
  • a maximalizmust, önfejűséget, kishitűséget átprogramozni, helyette elfogadni és szeretni azt aki Ő, úgy ahogy van
  • megtalálni azt a tevékenységet, ami kielégíti és biztosítja a megélhetését 

 
Jöjjön Vera beszámolója: 
 
"Korábban az voltam, aki "mindent tud" és haragos voltam, sértődött, hogy ez nem látható, nem értékelik mások. Ellentétben álltam mindenkivel, aki nem úgy gondolkodott, ahogy én, közben bocsánatot kértem szinte azért is, hogy élek. Szélsőségek között vergődtem. Kisebbségi komplexusom, megfelelési kényszerem befolyásolta a mindennapjaimat. De mindent tudtam már, minden könyvet, módszert, ismertem már. Tudtam, hogy tudom.
De ideje volt elkezdeni megélni is a bennem felgyülemlett tudást.   
 
Mostanra szinte mindenem kicserélődött.
Egy magabiztos, nyugodt, de energikus nő lettem. Tudom mit akarok. 
Nem bántom már magamat, talán ez a legnagyobb hozadéka annak, hogy szeretetben kezeltél, hogy rávilágítottál arra, hogy szerethető vagyok és ezt ne másoktól várjam, hanem szeressem magamat és akkor minden rendben van.
Már nem sérülök, ha valaki nemet mond rám és mióta ezt élem, azóta vagy nem mondtak rám nemet, vagy tényleg szeretetben elfogadtam, ezért nem tűnt fel.

Elfogadtam és megtaláltam a helyemet, a részemet a világban.
 
Bizonyosságot tanultam az életben, hogy mindennek valamiért történnie kell, még akkor is, ha az akkor ott baromira érthetetlen, fájdalmas. Megértettem, hogy valami nagyobbnak vagyok a része és hogy hozzáállás kérdése minden történés. 


Önmagamat adtad vissza, de ehhez én is kellettem.

Kaptam eszközöket, mit hogyan tudok kezelni magamban, hogyan mondjak stoppot a hülyeségemre és másoknak, ha valami nekem nem jó. 
Tudom, hogy meglesz minden idejében és most jó helyen vagyok. 
Intuitívabb lettem, hallgatok a megérzéseimre.
Tudok segítséget kérni, és el is fogadom azt.
Megtanultam meditálni és meg is szerettem. 
Sokkal fókuszáltabb vagyok már.

Megtaláltam az irányomat, kapcsolódtam Magamhoz. 

 
Már nem vagyok áldozat, áldozata a velem történteknek. Nem félek a tudatosságtól, nem félek attól, hogy ez elveszi az egyéniségemet, sőt inkább hozzáad. 
Élvezem, hogy alakul, formálódik az életem. 
Szívesen veszem a visszajelzéseket, hogy mennyit változtam és vannak, akik követendő példának tartják, amit végig csináltam.
Szeretem a felelősségemet. Megbarátkoztam vele.
 

Felszabadultam, megkönnyebbültem és elkezdtem kapcsolódni magammal és a környezetemmel. A megfelelési kényszer helyére belépett a bizalom és a felelősség.

 
Olyan befektetés volt ez, ami sokszorosan visszatért. Nagyszerű dolgok történtek/történnek velem. Szeretem magamat és ez felbecsülhetetlen érték."
 


Vera azóta elindított egy saját csoportot, ahol hozzá hasonló Nőket támogat abban, hogy felfedezzék és megéljék belső kreativitásukat.

Idegen társaságban is felszabadult, könnyed és már megfelelés helyett egyszerűen csak önmaga, amire folyamatos pozitív visszajelzést kap. 

Önmaga és az élete is rendszerezetté vált, ismeri a vágyait és szándékait, amikért folyamatosan tesz, így azok megvalósulásra is kerülnek. 

 

Jelentkezz a 30 perces ingyenes konzultációra, ahol megismerheted a 8-10 lépcsős utat, amin végigmegyünk: