A HARAGOT FELVÁLTOTTA A MEGÉRTÉS

 
Az Önmagaddal és az Élettel való kapcsolat online kurzuson és a Csoportos blokkoldáson való részvétel utáni visszajelzés:
 
1. LEVÉL:
"Én a gyerekkoromban szerzett negatív érzeteket szerettem volna oldani a blokkoldáson.
Néhány éve, ha Anyukámmal "kell" beszélni testi tüneteim vannak (általában gyomoridegesség), ezért általában csak egyszer-kétszer hívom hetente maximum.
Vasárnap voltunk Nálad, és úgy éreztem, hogy hétfőn is és kedden is fel kell hívnom Anyut.
Képzeld el, hogy SEMMILYEN testi tünetem nem volt :-)))))
Felfoghatatlan egyszerűen....Ezer hála és köszönet érte.
Emiatt a "probléma" miatt van időpontom áprilisra pszichológushoz, de ha továbbra sem tapasztalok testi tüneteket, lemondom az időpontot."
 
2. LEVÉL egy kicsivel később
"Kedves Kitti!
A folyamat, amelyen elindultam Általad, illetve a blokkoldás, csodát tett velem.
Képzeld el, hogy most már mindig teljesen nyugodtan, testi tünetek nélkül tudok Anyukámmal kommunikálni. Máskor maximum 5-10 percet beszélünk telefonon, ma majdnem 50-et és jól esett (!!!) hallgatni Őt.
Kérdeztem a gyerekkoráról, múltjáról, régen ilyen eszembe sem jutott és sok felismerés jött, hogy Ő miért viselkedett annak idején úgy velem, ahogyan.
 
A haragot felváltotta a megértés.
 
Elhívtam holnapra magunkhoz és alig várom, hogy itt legyen....
Ez számomra olyan áldás és ajándék, hogy erre nincsenek szavak....
A Vele való negatív érzések évtizedek óta nyomasztottak és most megoldódni látszik, köszönhetően Neked.
Ez tényleg megfizethetetlen...
 
Régebben olvastam Tolle: A Most hatalma című könyvét. Akkor ez egy könyv volt a sok közül. Amióta az Önmagaddal és az Élettel való kapcsolat kurzusodat elvégeztem, elkezdtem hallgatni ezt a hangoskönyvet és most ÉRTEM is végre, hogy miről van szó. Teljesen összecseng azzal, amiről Te is beszéltél!
Annyira tele van most a szívem hálával és szeretettel Kitti irántad, hogy azt elmondani nem tudom..... A férjem is észrevette a változást rajtam már ilyen rövid idő alatt, Ő is annyira örül ennek."