Csoportos blokkoldó kezelés

Születésedtől fogva számos tapasztalatot gyűjtesz be egészen a halálodig, melyek személyiséged kialakulását eredményezik. A személyiséged így számos hitrendszert, beidegződést, mintát, ragaszkodást, és sokszor traumát is tartalmaz, melyek meghatározzák gondolati, érzelmi, energetikai és fizikai állapotodat és így az egész életed minőségét is.


A félelmekkel, beidegződésekkel, korlátokkal teli életfelfogás és önazonosítás elválaszt attól, aki valójában vagy, a rendkívüli, egyedi, értékes, lehetőségekkel teli, felszabadult, kibontakozó önmagadtól. De csupán látszólag.


A blokkoldás bár csoportban történik, egy bensőséges és egyéni folyamat, amit mindenki a legnagyobb biztonságban és saját módján élhet meg. De abban biztos lehetsz, hogy egy mély és intenzív élményben lesz részed!

 

AMI ITT TÖRTÉNIK:

A blokkoldás során a hátadon fekve helyezkedsz el és a szóbeli vezetés mellett zene is kíséri a folyamatodat.
 

1. szakasz - Ráhangolódás

Magadra hangolódsz, és mindarra, aminek ott és akkor helye van arra, hogy feloldódjon benned. Érkezhetsz konkrét szándékkal, témával is, de ez nem szükséges.

Megnyitod magad a folyamatra, összekapcsolódsz a benned élő bölcsességgel és tudatosítod a fizikai, energetikai, érzelmi és gondolati részeidet.

 

2. szakasz - Elengedés

Elkezdődik az elengedő szakasz, ami szép fokozatosan válik egyre intenzívebbé. Ezt egy aktív légzés kíséri, ami lehetővé teszi, hogy elkezdhessen szabadon áramolni kifelé az az energia, ami elakadt benned. Közben a testeden keresztül érintelek különböző pontokon, ezzel is segítve a belső oldódásokat.

 

3. szakasz - Megpihenés

Az intenzív elengedési rész után megpihensz a saját teljességedben. Belső tapasztalatként érzékelheted azt a csodát, aki vagy, azt a határtalanságot, teljességet, ami ott van benned és ami körbevesz.

 

 

A blokkoldás a hivatásom kezdete, 2015 óta velem van eszközként.
Több száz embert volt lehetőségem az elmúlt évek során ebben az intenzív, katartikus élményben részesíteni, ami által olyan olyan nyugalmat, teljességet, felszabadultságot tapasztalhattak meg a résztvevők, amit korábban soha. 
Olyan gátak és falak szakadtak át bennük, olyan terhek kerültek letételre, amik évek, akár évtizedek óta kísérte őket.

 

 

A RÉSZÉVÉTEL FELTÉTELE:

A kezeléshez semmi más nem szükséges, csak a nyitottság és az együttműködés. Nem kell jártasnak lenned semmiben sem, a folyamat mindenki számára hatékony és biztonságos.


Kizáró tényezők: várandósság, szívelégtelenség, szívritmuszavar, epilepsziás rohamra hajlamosság, alkoholos vagy drogos befolyásoltság, pszichés betegségek, saját szándék nélküli döntés (valaki csak rábeszélt, de te igazán nem akarsz jönni).

A blokkoldó kezelés nem helyettesíti az orvosi kezelést! 

 

 

RÉSZVÉTEL:

Normál ár: 9000 Ft/fő
Extra csomag: 11 500 Ft / fő - Az ár tartalmazza a blokkoldás árát és Az Igazság Te vagy könyvet, aminek értéke 3500 Ft

 

Azért vagy itt ebben az Élet nevű játékban, hogy kiteljesedj, kibontakoztasd magad és megéld felszabadultan azt, aki vagy. Minden, ami ebben visszafog, ami ebben gátol, az eddigi életed hatása csupán, amit már nem kell tovább magadban hordoznod.

 

Válaszd önmagadat, válaszd az Életet, és élj úgy, ahogy valójában élni vágysz!

 

 

Nagy-nagy szeretettel hívlak egy rendkívüli élményre, hogy kiengedd a gőzt, elengedd, amit feleslegesen cipelsz magadban, és hogy megtapasztalhasd önmagad egy sokkal felszabadultabb változatát!

 

JELENTKEZÉS:
https://forms.gle/cVvpDLWffP2x24NU6

 

 

Ha további kérdésed van a blokkoldással kapcsolatban, keress bátran:
06 20 434 14 74
info@vajaykitti.hu

 

A  legmélyebb szeretettel:
Vajay Kitti
Belső erő tréner