Rólam

 

Alapvetően abban hiszek, hogy az Élet rendkívüli gondoskodással rendezi a dolgokat.
Ezt persze adott helyzetben nem mindig látja így az ember, de ha ez az életfilozófiájává válik, akkor az elégedetlenkedés és az Élettel szembeni küzdelem helyére bizalom lép.
Ezzel pedig erő, rugalmasság, nyitottság, és egyfajta belső megértettség jelenik meg.  

2015 óta több száz embert volt lehetőségem támogatni, segíteni előadások, elvonulások, egyéni és csoportos foglalkozások által abban, hogy elkezdjék önmaguknak és életüknek azt a minőségét élni, amire valójában vágynak.
2017-ben jelent meg Az Igazság Te vagy című könyvem.


Az önismeret és a tudatosság fontos részének tartom a személyiségformáláson túl önmagunk mélyebb felfedezését is. Az embert komplett rendszerként tekintem, aminek minden egyes része (fizikai, energetikai, érzelmi, gondolati, szellemi) egyaránt fontos, így érdemes mindegyikre a megfelelő módon odafigyelni.

Mindaddig, amíg önmagadat az eredményeid, körülményeid függvényében kívánod meghatározni, addig nem lehetséges egy felszabadult, örömteli élet, legyen szó egy sikeresnek vagy épp kevésbé sikeresnek látszó életről.
Bár az egyedi szándékok különbözőek, de a fő lényeg mindenkinél kivétel nélkül ugyanaz azoknál, akikkel együtt dolgozom, hogy önmaguk és életük megélése abból a természetességből, könnyedségből, szeretetből, örömből, bölcsességből fakadjon, mely eredendően bennük lakozik.
 
A legmélyebb szeretettel:
Vajay Kitti
Belső erő tréner, lélek mentor

.