Rólam

Magamról

Mondhatnám, hogy ezt a hivatást nem én választottam, hanem a hivatás választott engem.
18 éves koromtól kezdve évekig kirakatrendezőként bontakoztattam ki magam és a tehetségem, amit rendkívüli módon imádtam. Aztán a cég, ahol dolgoztam tönkrement, én pedig ott álltam, hogy mit fogok most kezdeni az életemmel? Önéletrajzok hadát küldtem el más helyekre, de választ sehonnan sem kaptam. Azt gondoltam, én csak ehhez értek, én ebben vagyok csak jó, gyerekkorom óta a kreativitás volt az első számú adottságom. De az Életnek más tervei is voltak velem, el kellett engednem azt, ami addig a hivatásomat jelentette.

2011-ben egyszer csak elöntött egy nagyon mélyről jövő érzés: olyan erő van bennem, ami segíteni fog az embereknek. Hogy őszinte legyek, ott akkor fogalmam sem volt mit is akar ez jelenteni, de az új kapu szép lassan elkezdett kinyílni.

Alapvetően abban hiszek, hogy az Élet rendkívüli gondoskodással rendezi a dolgokat. Ezt persze adott helyzetben nem mindig látja így az ember, de ha ez az életfilozófiájává válik, akkor az elégedetlenkedés és az Élettel szembeni küzdelem helyére bizalom lép. Ezzel pedig erő, rugalmasság, nyitottság, és egyfajta belső megértettség jelenik meg.  

Az eszközök sorban jelentek meg számomra, amiket a mai napig is használok: a Blokkoldás, Én-állítás, meditáció, 2017-ben pedig megjelent Az Igazság Te vagy című könyvem. Több száz embert támogathattam, segíthettem életének adott szakaszában különböző formában, előadások, elvonulások, egyéni és csoportos foglalkozások által.
Az önismeret és a tudatosság fontos részének tartom a személyiségformálást és önmagunk mélyebb felfedezését is. Az embert komplett rendszerként tekintem, aminek minden egyes része (fizikai, energetikai, érzelmi, gondolati, szellemi) egyaránt fontos, a foglalkozásaim is ezt a szemléletet képviselik.
Alapvetően nem módszerekben vagy eszközökben hiszek, hanem abban, hogy adott pillanatban, helyzetben valóban mire van épp szükség, mi az, aminek helye van, ami nem mindig egyezik azzal, amit az ember elgondol. Ez pedig egy olyan mély kapcsolódás következménye, amit csakis saját magunkban lelünk meg.

Ez a mély kapcsolódás a munkásságom alapja, ez az, amit képviselek és amit az eszközeimen, adottságaimon és foglalkozásaimon keresztül átadok.