Visszajelzések kurzusok, programok résztvevőitől

 

 

 
"Sok mindenre gondoltam, hogy milyen lesz a blokkoldás, de hogy ilyen katartikus élményben lesz részem, arra nem.
Segítettél közelebb kerülni magamhoz és érzem, hogy sikerült továbblépnem, elengednem a volt párom. 
A meditáció különlegességét a tőled kapott energia csak fokozta. Ilyet még nem tapasztaltam, rengeteget segített az elengedésben, köszönöm.
Utána megkönnyebbültem, és egész este mérhetetlen boldogságot, könnyedséget éreztem, új fejezet nyílt az életemben.
Még egy érdekesség.
Kb. másfél hete rettenetesen fájt a vállam, már orvosnál is voltam vele. Utánanéztem, hogy mi lehet az oka. Még az ortopédiai szakorvosok véleménye szerint is lehet lelki eredetű, mert "nehéz terhet viselek a vállaimon".
Ahogy egyre közelebb kerültem a blokkoldás időpontjához- javulást éreztem. A meditáción még rá is nyomtál.
A lényeg, hogy azóta rohamosan javul, gyógyulni látszik.
Azt hiszem ez mindent elmond.
Köszönöm mégegyszer! Hálás vagyok Neked!"
 
***
 
"A közös "munkánk" rengeteget adott az életemhez. Visszataláltam általa Magamhoz. Kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lettem. Megbékéltem azzal a Nővel, aki vagyok, sőt szeretem Magamat úgy, ahogy vagyok. Megértettem, hogy a hibáim nem hibák, hanem tapasztalások, nem bántom Magamat értük. Könnyedén szeretetben élem meg Magamat.
Szívből ajánlom Őt Nektek! Szeretetben vezet vissza Magatokhoz!
Sokszor csak pislogtam az elején, hogy mit szeret Bennem, mitől olyan lelkes ez a Nő, mit láthat Bennem. Most már én is látom és ez minden pénzt megér.
Hálás köszönet érte!
Hiszek benne, hogy ha Magunkra találunk, attól lesz jobb a Világ. Akit kicsit is hívnak a programjai, ne gondolkozzon sokat, váltsa meg a Világot Magán keresztül."
 
 
***
 

"Te vagy az, aki által valóban meg tudtam szeretni magam. Aki kisöpörte a fejemből azt a tévhitet, hogy az önismereti út kizárólag kemény küzdelem, szenvedéssel teli út lehet és megmutattad, hogyan lehet örömteli, fájdalmasan szép. És ennek az útnak a végén nem a fejlődésem, vagy a felébredésem volt, hanem önmagam szeretete, ami sokkal-sokkal fontosabb, mint bármilyen spiri állapot vagy szint.
A segítségeddel nem nehéz szeretni magunkat. Sőt, kifejezetten szórakoztató az az út, ahogy eljutunk ide. 
Te mindig arra sarkalltál, hogy magamban találjam meg a válaszokat, mindig azt szorgalmaztad, hogy a saját válaszaimat kapjam meg a Tiéd helyett. El kellett hinnem, hogy tudom a válaszokat. Meg kellett tapasztalnom, hogy így van, majd azt, hogy ez mennyire egyszerű és mennyivel hasznosabb, mint másokét hallgatni."

 

***


"Kitti megtanított befelé látni és hallani, megtanított találkozni a valódi és tiszta énemmel. Hatalmas élmény volt, amikor ezt először megtapasztaltam! 
Nagyra értékelem, hogy elfogadja az embert minden vackával együtt és erőszak és sürgetés nélkül támogat, mindig ott és abban, ahol épp szükség van rá.

Sokszor éreztem azt a közös munka során, hogy azon kevesek egyike, aki mellett lehetek önmagam a teljes valójában. És, aki velem szemben állva teljes valójában önmaga tud lenni. Ez nagyon könnyen nyitja meg az embert, és egy ilyen helyzetben csak akkor várhatsz változást, ha meg tudsz nyílni és bízol, hogy a másik minden tudásával és szeretetével azon van, hogy segítsen téged ebben a folyamatban."
 

***


"Egyrészről hihetetlen erő, alázat és türelem van benned, hogy ki tudod hozni, valahogy kivarázsolni az emberböl a saját megoldásait és válaszait.
Másrészről van egy olyan elemi természetesség benned, megnyugtató energia, hogy soha egy pillanatra nem jutott eszembe, hogy lenne bármi olyan, bármennyire gáz dolog, amit ne tudnék elmondani. Lehet, hogy nehezen fogalmazom meg, de mindig azt éreztem, hogy tudok teljesen őszinte lenni. 
Azt érzem, hogy nyugodtan lehetek "meztelen" lelkileg, mert biztonságban vagyok, másrészt meg úgyis tudod, ha nem vagyok az.
Ami nekem nagyon pozitív, hogy a spiritualitást is ilyen természetességel tudod átadni, az ömlengés és maszlag nélkül, ami kifejezetten üdítő, pedig hihetetlen tudás van mögötte."

 

***


"Két történetet szoktam elmesélni azoknak akiknek beszélni szoktam rólad.
Az egyik, az első találkozásunk. Amikor először beszélgettünk a meditáció után az erdőben és azt éreztem, hogy mindent tudsz rólam. És bár sokan voltunk, mintha csak nekem beszéltél volna.
A másik, amikor januárban annyira szarul voltam, mennyire sokat segítettél, hogy gyógyítottad meg a lelkemet.
Azt szoktam mondani, hogy Te olyan vagy, aki ott segíthet és úgy segíthet ahogy arra szüksége van."

 

***

"Köszönöm szépen Kitti, hogy eljuttattál a magabiztosabb, szeretettel való kapcsolódáshoz magamban, magammal azzal, hogy megmutattad, hogyan lehet elfogadásban, megértéssel, törődéssel, türelemmel, elismeréssel lenni magam felé – és ez természetesen jár nekem, megérdemlem, hiszen vagyok.
Köszönöm, hogy ezáltal újabb változásokon mehet át a kapcsolatom a külvilággal, a többi emberrel is.
Köszönöm, hogy elhitetted velem a szabad létezés valóságosságát, amit kezdek megérteni és gyakorolni.
Köszönöm, hogy minőségi változás felé segítettél, támogattad az emelkedésemet, „biztosítottad a szelet az önmagamba vetett hitem tengerén”, biztattál, hittél bennem, megdicsértél és hozzám igazítottad a folyamatomat.
Köszönöm, hogy pontosítottad a lelkemben a feltétel nélküli szeretet jelentését és lényegét."