TEREMTSD ÚJRA ÖNMAGAD! - 3 napos elvonulás

Nem kisebb élmény vár Rád ebben a 3 napban,
mint hogy kilépj az eddigi köreidből,
a hátráltató gondolatmeneteidből és érzelmekből,
túllépj az eddigi elakadásaidon, határaidon,
és felszabadultan, örömmel, nyitottan, élvezettel,
a vágyaidnak, szándékaidnak és lehetőségeidnek utat adva kezdj el élni.

 


"Az én életemben olyan elementáris és áttörő változást hozott,
amire még gondolni sem mertem volna, hogy létezik."

- Ildi, februári elvonulás résztvevőIDŐPONT: NOVEMBER 22-24.


JELENTKEZÉS

 

AZ ELVONULÁS ÉLMÉNYE

3 napra magad mögött hagyod a megszokott világodat, körülményeidet, helyzeteidet, hogy csakis azzal foglalkozz, hogy Te hogyan is szeretnéd valójában megélni önmagadat és az életedet.

Megérkezel a szándékaiddal egy fantasztikus és feltöltő helyre, ahol minden abban fog támogatni Téged, hogy magadra tudj figyelni, hangolódni, kapcsolódni.
Hozzád hasonló elszánt, nyitott, a szándékaiknak utat adni kívánó emberekkel találkozol és töltöd együtt ezt a 3 napot olyan önfeledtségben, ahogy talán korábban még ezt nem is tapasztaltad.

Ebben a 3 napban senkinek nem kell megfelelned, nem kell megjátszanod magad vagy adott módon viselkedned.
Itt arra leszek én is és mindenki más is kíváncsi, hogy ki vagy valójában, mit szeretnél, mindennel együtt elfogadva és szeretve leszel, és a legnagyobb mértékben támogat mindenki abban, hogy meg is éld azt, amiért eljöttél.

A napok során egyre inkább megértést kapsz arról, hogy miként lehetsz hatással arra, hogy hogyan éled meg magadat,
a felszabadító és feltöltő folyamatok és gyakorlatok által egyre nagyobb könnyedséget élsz meg, magadévá teszed és alkalmazod az elhangzottakat, és teljességgel természetessé válik számodra az az új irány, ahogy folytatni kívánod a saját személyes kalandodat.

A 3. nap végére mind önmagaddal, mind a veled együtt jelen lévő társaiddal kialakul egy mély, őszinte, természetes, feltétel nélküli kapcsolódás. 
Magad mögött hagyod azokat a dolgokat, amik eddig problémát okoztak és felszabadultan, élettel telin, az örömödet, jó érzésedet és szándékaidat előtérbe helyezve és megélve távozol.

 

"Valójában minden szándékom, amivel érkeztem megvalósult és örömmel töltött el,
hogy nem csak ilyen mértékben, hanem sokkal többet kaptam, kapok azóta is,
mint a pár mondatban megfogalmazott eredeti szándékaim!"
- Sanyi, februári elvonulás résztvevő


 

 

AMI A 3 NAP ALATT TÖRTÉNIK

Nem csupán egy fantasztikus élményben kívánlak részesíteni a 3 nap során, hanem egy azonnali, látványos, és az átadott információk és gyakorlatok által tartós változás megtapasztalható élményében is.

Intenzív, gyakorlatias, felemelő 3 napra számíts, ahol arra kapsz lehetőséget, hogy kiemelkedj abból, amit eddig megéltél, nemcsak fizikailag, hanem mind gondolatilag, mind érzelmileg, mind energetikailag és oda helyezkedj, amit és ahogy valójában meg szeretnél élni.

A célom, hogy a 3 nap alatt teljesen újragondold és újrateremtsd önmagadat és ezáltal az életedet is.


Mit jelent ez pontosan? 
Elsőként megnézzük, hogy mi az, amit szeretnél, mik a szándékaid, miben szeretnél változást előidézni, mit szeretnél tudni másként megélni, mint eddig.
Majd megnézzük, hogy mit élsz meg jelenleg és melyek azok az életterületek, amik a leginkább aktuálisak most számodra a változtatást illetően.

Ez a két pont - amit szeretnél és amit jelenleg megélsz - kerül összeköttetésre a 3 nap során, pontosabban Te kerülsz összeköttetésbe a jelen állapotodból, gondolataidból, érzéseidből, megéléseidből kilépve azzal, amit valójában szeretnél.
Ennek következményeként pedig megváltoztatod az élményeidet, körülményeidet is és elkezded végre a vágyaidat meg is élni.

 

Hogyan fog mindez történni?
Az elvonulás során fokozatosan, lépésről lépésre haladva részesülsz azokban az információkban, gyakorlatokban, folyamatokban, melyek által képessé válsz újrateremteni önmagadat és ezáltal az élményeidet is. 
A cél, hogy elkezdj tudni válaszokra, a saját belső vezettetésedre lelni, felhagyj azokkal az elgondolásokkal és érzelmi körökkel, amik benne tartottak az eddigi állapotban, és aszerint kezdj el gondolkodni, érezni, cselekedni, ami megegyezik azzal, amit szeretnél.

A gyakorlatok között lesznek elgondolkodtatóak, felszabadítóak, feltöltőek, vezetett belső gyakorlatok, meditációk, részesülsz Csoportos blokkoldásban is.

A kapott gyakorlatok többségét az elvonulás után is tudod alkalmazni, hiszen a célom az, hogy ne csupán egy-két hétig tartson ki a felemelő élmény számodra, hanem hazatérve is alkalmazhasd a kapottakat és élvezd azok pozitív hatásait.

 

 

Ez a három nap adott egy kulcsot magamhoz ami az egész életem alapja. 
Enélkül a kulcs nélkül a sötétben tapogatóztam volna. 
Heni - májusi elvonulás résztvevő

 

 

AZ ELVONULÁS POZITÍV HATÁSAI

Kezedbe veszed azt, hogy mit és hogyan élsz meg. Megtelsz belülről fakadó bizonyossággal, elkezdesz hozzáférni a saját belső válaszaidhoz és vezettetésedhez.
Megtanulsz hatással lenni arra, hogy hogyan éled meg magadat. Megtanulsz hatással lenni a gondolataidra, érzéseidre és az élményeidre.
Elsajátítod, miként éld meg a szándékaid mentén önmagadat és az életedet. Képessé válsz felülírni és megváltoztatni a dolgaidat és tapasztalataidat.
Felszabadulsz, megkönnyebbülsz, megnyugszol, ráébredsz, hogy rendkívüli és fantasztikus vagy és hogy végtelen energia áll a rendelkezésre.
Fontossá válsz önmagad számára. 
Elengeded azokat a dolgokat, amik nincsenek már a javadra. Kilépsz az eddigi köreidből, és elkezdesz új dolgokat megélni.
Átminősülnek, javulnak a kapcsolataid. Megértőbb leszel magaddal és másokkal. 
Elkezded úgy igazán szeretni magadat és az életedet. Visszatér/felerősödik az inspiráltságod, lelkesedésed.
Nyitottá válsz a lehetőségekre, az Életre és elkezded megélni a természet adta belső erődet, egyéniségedet, sokszínűségedet, képességeidet.

 


"Hálás vagyok Kittinek, hogy a tavaszi elvonuláson átlendített életem legnehezebb időszakán.
Hálás vagyok azoknak, akik ott és akkor velem voltak, akikkel együtt megtapasztalhattuk,
hogy képesek vagyunk a változásra,a változtatásra."

Klári - májusi elvonulás résztvevő

 

 

RÉSZTVEVŐK ÉLMÉNYBESZÁMOLÓI

 

"Útkeresés, elakadás, megfelelési kényszer miatt érkeztem az elvonulásra.
Úgy éreztem, hogy a pohár nálam már kiborult, nem láttam a kiutat, hogy merre tovább. 
Gátlásokkal, csomó megfelelési kényszerrel, külvilág utasításaira hallgató, észrevehetetlen, szomorú, reményt vesztettként, teli szorongással és túlagyalással - egy ilyen önmagamként érkeztem.
 
Ez a három nap adott egy kulcsot magamhoz ami az egész életem alapja. Enélkül a kulcs nélkül a sötétben tapogatóztam volna. Szárnyakat, önelfogadást, önbizalmat kaptam.
Megtanultam felismerni hogy mikor beszél belőlem a félelem és gátol meg abban, hogy önmagam lehessek. 
Bízom magamban. Kiállok magamért. Tudom merre szeretnék tovább haladni. Mi az amire tényleg vágyom. 
Konkrétan előjött az igazi énem, amit már réges régen elnyomtam.
Ezáltal, hogy ezt megélem, az élet többi területe is kezd abba az irányba haladni, ami nekem jó, mert már tisztábban látom mi az ami fontos nekem és mit szeretnék. Azóta nyíltabb vagyok az emberek felé, sokkal őszintébben kimondom ami bennem van, nem gondolkodom, hogy hülyének fognak-e nézni emiatt.
Megteszem, amit úgy érzek, hogy belül ezt tenném meg legszívesebben. Nem félek vállalni azt aki vagyok. 

Cselekvőképes vagyok, sokkal több energiám van. Békésebb vagyok. 

Mindenre megkaptam a legőszintébb választ. Nem ilyen válaszokat képzeltem el amikor jelentkeztem. Viszont amilyen válaszokat kaptam az milliószor felülmúlja az elképzeléseimet.
Egy újfajta életet kaptam, egy olyan választ, ami univerzális minden elakadásomra."

Heni, májusi elvonulás résztvevő

 
"Azért jelentkeztem, mert éreztem, hogy valami új és megfogalmazhatatlan dolgot szeretnék megélni a már túlzsúfolt és kihasznált életemet újraformálva, "hátrahagyva".
A megérkezéskor nemcsak fizikálisan, hanem lelkileg is érezhető volt az első perctől, hogy ott és akkor egy új élet kezdődik számomra és a környezetem számára. 
Valójában minden szándékom, amivel érkeztem megvalósult és örömmel töltött el, hogy nem csak ilyen mértékben, hanem sokkal többet kaptam, kapok azóta is, mint a pár mondatban megfogalmazott eredeti szándékaim! 
Teljes személyiségváltozáson mentem és megyek keresztül megértve tér és idő határtalanságát és érzését! 
Megértettem, hogy az új életemben nem vagyok egyedül, hanem az a Férfi vagyok aki nyitott, szeret és szeretve van!  
Kaptam minden földi jót ebben a három napban de ha szavakba szeretném önteni akkor békét-boldogságot-szeretetet-káprázatos felemelő érzéseket-hosszantartó erőt-őszinteséget-bulit-barátokat-érzelmeket-bölcsességet-szerénységet-biztonságot-nyitottságot..." 

Sanyi, februári elvonulás résztvevő

"Életem egyik legnagyobb kalandjában vettem részt, imádtam minden pillanatát.
Hihetetlen az az erő, szeretet, professzionalizmus, lelkesedés, amivel vezetett minket a különböző folyamatokon keresztül. Olyan volt valamennyi résztvevő, mintha ezer éve ismerném Őket, pedig sokféle élethelyzetből, más-más háttérrel, problémákkal érkeztünk, de mégis Egyek voltunk, főleg a harmadik nap végére.
Hihetetlen empátiával és szeretettel támogattuk egymást. Öröm volt a csoport tagjaival már csak egy levegőt is szívni, együtt étkezni, örülni a felismeréseknek, csinálni a gyakorlatokat.

Nem tucat tréning volt, hanem egyedi és személyre szabott. 

Arra kerestem eredetileg a választ, hogy mi az oka az egészségügyi kihívásaimnak és utam-e a jelenlegi munkám. Megkaptam a választ mind a két kérdésre.
Rájöttem arra, hogy számomra mindenki fontos saját magamon kívül és mindenkivel foglalkozom, csak magammal nem.  Az önszeretet az, amivel foglalkoznom kell és a többi problémám megoldódik. A munkahelyem nagyon is utam, nekem kell változnom.
A Világ egyik legboldogabb embereként távoztam, tele felismeréssel, a szívem pedig csordultig volt szeretettel Kitti és a résztvevők és - ami nagyon fontos -  magam iránt.

Múlt héten voltam hasi ultrahangon és a 3 éve minden évben diagnosztizált vesekövem eltűnt! Tegnap voltam mammográfián, a sok ciszta a cicimből szintén teljesen eltűnt!

Úristen, csak kapkodom a fejem... Mit vittem az elvonulásra? Az volt az elsődleges, hogy mi lehet az oka az egészségem elvesztésének? Megkaptam a választ, napi szinten használom az elvonuláson tanult technikákat és döbbenet módon jönnek is az eredmények! 
Az én életemben olyan elementáris és áttörő változást hozott, amire gondolni sem mertem volna, hogy létezik.
Olyan, mintha egy láthatatlan "töltő" került volna rám és elég csak az ott tanultakra és átéltekre gondolnom és varázslatossá válik minden.
 
Ildi - februári elvonulás résztvevő
 


"Ami átformálódott, megértésre került bennem a 3 nap során: 
Hogy érdemes felvállalni önmagam, mert én is jobban érzem magam a bőrömben tőle, hogy szuper érzés annak lenni aki vagyok, hogy én teremtem magam, és az életem, és fontos hogyan gondolkodom, a gyakorlás meghozza az eredményét, csak kitartóan kell csinálni, hibázni ér, és próbálkozni kell, a kezdeményezés érték, megéri beletenni magam a folyamatokba, hogy szeretve vagyok.

Amit ez a 3 nap adott: 
Felszabadulást, szeretetet, őszinteséget magam felé is, nyugalmat, békét, kapcsolódást önmagammal, érzéseket és megélést. A hiányérzetem megszűnt, stabilabbnak érzem magam, magabiztosabban, önazonosabban tudok fellépni a különböző élethelyzetekben, pl. a munkahelyen a véleményem kapcsán, vagy ha konfrontálódni kell, stb.
Nekem sok szempontból szemfelnyitó, sorsfordító volt ez a 3 nap!​"

Karesz - szeptemberi és februári elvonulás résztvevő"Kitti előző elvonulása nagyon mély megéléseket és tapasztalatokat hozott, sorsfordító volt az életemben. Nagy örömmel és várakozással érkeztem a korábbi pozitív tapasztalat alapján. Csoda volt számomra, ahogy a jelen lévő 11 ember között nagyon rövid idő alatt létrejött egy feltételek nélküli, elfogadó, szeretetteljes, őszinte légkör, ami az elvonulás teljes idejét jellemezte. Teljes nyitottsággal, egymást támogatva, rendkívüli minőségben töltöttük ezt a varázslatos három napot gyönyörű környezetben, isteni ételeket fogyasztva. Elhatározásom lett a végére, hogy „én már csak ilyen módon kívánok másokkal kapcsolódni ezentúl az életem minden területén.” 
Elértem a szándékaimat s még annál sokkal többet! Rátaláltam és megerősödtem az életét szenvedéllyel élő, energiával telt önmagamra, aki élvezi a nőiességét. Sokkal motiváltabb, energikusabb, örömtelibb, határtalanabb lettem. Eddig nem tapasztalt élvezetek érkeznek el hozzám. Sokszor tudom magamat és másokat is Isten szemével nézni."

Margit - szeptemberi és februári elvonulás résztvevő

"Amit tudni akarsz Magadról, de sosem merted megkérdezni…
… ezt a címet adtam Kitti elvonulásának.

Biztosan Te is voltál már úgy, hogy elakadtál az élet bármely területén és kerested a megoldást, a választ.
Nyugtatgattad magad, hogy Veled alapvetően minden rendben van és pici szemléletváltással, néhány felszínes meditációval, okos tanácsokkal majd sínre kerülsz. Olvastál róla, hogy az önismeret fontos és úgy gondoltad teszel is érte, mégsem jött a változás.

Többen érkeztünk az elvonulásra, látszólag teljesen különböző kérdéssel.
Ami számomra a legnagyobb tanulság, hogy minden elakadás mélyén a magammal való kapcsolat hiánya rejlik.
Ismered azt az érzést, mikor rájössz, hogy még a kérdésed sem helyes? Hogyan tudhatnám, hogy milyen párkapcsolatra vágyom, ha magamat, a saját belső működésemet sem ismerem? „Ha nem tudod milyen kikötő felé tartasz, nem lehet kedvező a széljárás”…, de ha magadat sem ismered, akkor hogyan választhatnál kikötőt?? Így jutottunk el a „Hogyan legyen jó párkapcsolatom” kérdéstől addig, hogy „Ki vagyok én?”

Kitti óriás szeretettel és koncentrációval vezette a folyamatot.
Nem túlzok, számomra sorsfordító volt ez a három nap, többet megtudtam magamról és az Életről, mint bármelyik korábbi spiri tapasztalás során.

Ha szándékodban áll, hogy a valódi önmagadat éld és hozzá kapcsolódva átvedd az irányítást a dolgaid felett, akkor csak biztatni tudlak, hogy vegyél részt életed legnagyobb kalandjában."

Bea - szeptemberi, februári és májusi elvonulás résztvevő
 

 

 

 

RÓLAM 

2015 óta támogatom az embereket abban, hogy minél nagyobb mértékben megéljék a belső felszabadultságukat, a lehetőségeiket, utat adjanak a szándékaiknak, jóllétüknek, létrehozzák a kívánt változásaikat, ráébredjenek saját nagyszerűségükre, a valódi önmagukra, elkezdjenek azokkal az eszközökkel élni, melyek által meghaladhatják eddigi tapasztalataikat, és elkezdjék megélni magukat és az életüket úgy, ahogy arra valójában vágynak.

Egyéni és csoportos foglalkozások, elvonulások, online kurzusok, előadások, és a 2017-ben megjelent Az Igazság Te vagy című könyvem által kívánok utat mutatni minél többek számára egy olyan élet felé, ami sokkal több könnyedséggel, örömmel, élvezettel, lehetőséggel, varázslattal jár.

Az elvonulás átformáló élménye az évek során kialakult saját módszertanomon alapszik.

 
 

 

 

A RÉSZVÉTEL FELTÉTELE:

A részedről semmi más nem szükséges, csak a nyitottság és az indíttatás és elszántság arra,
hogy újragondold és újrateremtsd magadat és az életedet.
Nem kell jártasnak lenned semmiben sem, lépésről lépésre fogunk haladni a 3 nap során
és folyamatos támogatásban, vezettetésben részesülsz.
A 3 nap végig nagyon gyakorlatias, élménydús és intenzív, ennek tudatában jelentkezz.

KIZÁRÓ TÉNYEZŐK: 
Várandósság, szívelégtelenség, szívritmuszavar, epilepsziás rohamra való hajlamosság,
alkoholos vagy drogos befolyásoltság, pszichés betegségek.

 

 

IDŐPONT:
NOVEMBER 22. 10:00 - NOVEMBER 24. KB. 16:00

 

HELYSZÍN:
SOMOGYVÁMOS, RADHÉ RESORT ÉS SYÁM MEDITÁCIÓS ÉS RENDEZVÉNYKÖZPONT

Egy fantasztikus, csendes, nyugodt, elvonulásnak kialakított helyszín,
teljes ellátással, vegán étkezéssel (reggeli, ebéd, vacsora).

Elhelyezés 2-3 ágyas szobákban.
Egyszemélyes elhelyezés felár ellenében kérhető.


 

 

 

RÉSZVÉTEL:
165 000 Ft/fő

 
Az ár tartalmazza
 • a teljes ellátást
• a szállás díját
• a napi 3 tápláló, egészséges vegán étkezést
• a terem- és eszközhasználatot
• a 3 napos szakmai program teljes díját
• a hanganyagot, amit a későbbiekben bármikor elővehetsz és újrahallgathatsz
• az extra utánkövető zoom alkalmatA jelentkezés 65 000 Ft előleg vagy a teljes részvételi díj kifizetésével érvényes.

 

 

JELENTKEZÉS
Jelentkezés lépései:
1. Kattints a JELENTKEZÉS-re
2. Töltsd ki az űrlapot majd küldd el
3. Ezután kapsz egy visszaigazoló emailt a fizetési információkkal és a számláddal

 

 

Ha kérdésed van az elvonulással kapcsolatban, keress bátran:
vajaykitti@gmail.com
06 20 434 14 74

 

Szeretettel:
Vajay Kitti
Belső erő tréner