POZITÍV DÓZIS - 4 hetes online kurzus

INDUL: OKTÓBER 4.
Egy kurzus, ami azért jött létre, hogy megtapasztalhasd,
milyen könnyedén is vagy képes pozitív hatással lenni magadra és az életedre, 
és hogy felfedezhesd a saját lehetőségeidet, rendkívüliségedet
és az Élet nagyszerűségét.

JELENTKEZÉS

 

EGY VARÁZSLATOS KALANDRA HÍVLAK
 

Ebben a 4 hétben megmutatom számodra, 

 • hogy mi mindennel is van lehetőséged élni ebben az Élet nevű játékban,
 • hogy a lehetőségek tárháza van mind benned, mind pedig körülötted,
 • és hogy miképpen tudsz élni mindezzel a lehetőséggel.

 

A kurzus által elkezded

 • meglátni és megélni a saját rendkívüliségedet
 • igazán szeretni és élvezni azt, aki vagy és az életedet
 • megélni a saját természetességgel teli belső erődet

 

 

HOGY ÉPÜL FEL?

A kurzus "helyszíne" egy facebook zárt csoport.

Hétfőtől péntekig minden nap élő bejelentkezéssel érkezem, amik által a pozitív löketet és az aznapi gyakorlatot kapod.
A kurzus fontos része a napi gyakorlat, amiket kapni fogsz. Ezek a gyakorlatok új élményeket és változásokat fognak előidézni számodra.
A gyakorlatokat be fogod tudni építeni a napodba, lépésről lépésre haladunk.

A bejelentkezések időpontja 07:30, hogy ezzel indítsd a napodat, és hogy a nap során oda tudj figyelni a kapott gyakorlatra.
Ha nem tudod élőben megtekinteni a bejelentkezéseket, akkor a nap későbbi részében is lehetőséged van megnézni őket, a csoportban minden elérhető lesz számodra.

Minden nap végén van egy "számonkérés", ahol kérni fogom az élményedet, megélésedet az aznapi gyakorlattal kapcsolatban, így még inkább ösztönözve fogod érezni magad a cselekvésre. 

 

FONTOS!
A kurzus a maga mélysége és következetessége mellett a könnyedség, öröm, élvezetesség hangulatában fog telni, hiszen a cél az, hogy minél nagyobb mértékben élvezd ezt az Élet nevű játékot.

 

 

MILYEN HATÁS VÁRHATÓ A KURZUS ÁLTAL?

Bármilyen alapállapotból is indulj el ebben a kurzusban, meg fogod tapasztalni a pozitív következményeket.
Legyél akár otthonosan mozgó a tudatosság, önismeret, magaddal való foglalkozás terén, vagy kevésbé gyakorlott még ebben, a hatás nem marad el. wink

 

Amire számíts:

 • megemelkedik a hangulatod, általános közérzeted, energiád
 • mérföldekkel nyitottabbá válsz és könnyebben fogod tudni kezelni a felmerülő helyzeteket
 • ráébredsz arra, hogy mi mindenre is lehetsz hatással egy kis odafigyelés által
 • felfedezed, hogy milyen fontos is kapcsolódni magaddal és hogy mennyire értékes vagy mindentől függetlenül
 • megtapasztalod, milyen is az, amikor teremtő üzemmódba lépsz


 

Hogy még inkább ráláss, mi is vár Rád itt ebben a 4 hétben,
jöjjön néhány visszajelzés a korábbi résztvevők a változásairól, élményeiről:

 

"Köszönöm neked ezt a 4 hetet, a meglátásokat, a tetteket, a sikerélményeket, fantasztikus volt és sokrétű. 
Fókuszáltabb lett a figyelmem, míg régebben alig ment az idő, most meg repül. A nyugalom érzése jelent meg bennem.
Ami mély gyökeret eresztett, az a "mindegy mi volt eddig", na ez hatott és többször mantrázom a mai napig is. Ezzel a mondattal sikerült leválnom az önostorozásról és a múltban való toporgásról.
Azt is tanultam hogyan lehet véghez vinni egy folyamatot, esetemben a munkahely változtatás volt a téma, és hosszú éves toporgás után, konkrét új lehetőségekig jutottam a kurzusnak köszönhetően.
A feladatok beilleszthetőek voltak a napjaimba, mégis sarkalltak valamilyen haladásra. Jó volt a mindennapi bejelentkezés is, még intenzívebbé tette a kurzust. Sugalltad a könnyedséget, ezzel segítetted a munkánkat is. Komoly szinten újrakezdtem a sportolást is a kurzus hatására, és az anyagi bőséggel kapcsolatban is volt sikerélményem, amikor napokig szép jattokat kaptam."

 


"Felszabadultabb, jobb hangulat, teremtések előre mozdulása és könnyedebb rálátás a dolgokra. Általánosságban jobban hallgatok a szívemre és jobban elindulok új helyekre és kevésbé hezitálok, hogy belevágjak-e vagy sem. A "fogy az időm"-et már nem paraként élem meg, de úgy, hogy nem mindegy, mivel töltöm az időmet, az fontosabb lett. Talán nekem ami a legfontosabb tanulság a Mindegy mi volt eddig, ezentúl rendelhetek mást és amit nem szeretek visszaküldhetem és hogy ne bántsam magam azért, mert korábban nem tudtam másképp.
Ez a kurzus kulcsokat adott ahhoz az úthoz, ami segít megvalósítani azt, amit szeretnénk."

 

"A legfontosabb változás hogy felismertem és ráéreztem arra, hogyan  lehetséges egyszerre hálával, nagyrabecsüléssel lennem azzal kapcsolatban ami jelen van az életemben és mégis ezzel egyidejűleg folyamatosan a szándékok mentén haladva, nyitottan lenni az újabb és újabb lehetőségekre, és így a végtelen lehetőségekre megnyílva a folyamatos gyarapodás állapotában lenni.
Régebben az volt bennem hogy elégedjek meg azzal ami van. Most ez a hozzáállásom megváltozott.
A nyugalom érzés mellett a kíváncsiság és a játékosság is sokkal nagyobb teret kapott bennem és hogy merjek bátran mindig továbblépni, kilépni a megszokott  komfortzónából és élni az  újabb és újabb lehetőségekkel, tágítani folyamatosan a határaimat minden területen. 
Úgy tudok olyan helyzetekből kilépni ami nem jó nekem, hogy már nem érzem kellemetlennek, kudarcnak, hanem egy újabb lehetőségnek tekintem annak irányába, amit valóban szeretnék. Egyre könnyebb ez most számomra. A problémák helyett lehetőségeket látok a változásra. Konkrétan több helyzetben is mondtam nemet ezen időszak alatt, amit régebben megfelelésből megtettem. 
A kedves bánásmód, elfogadás és elismerés magam felé is most lett szokásom. Eddig ez ilyen formában nem volt jelen.
Köszönöm a sok személyes példát és a nyitottságot felénk, az őszinteséget, ez is sokat segített.
A jó értelemben vett következetes számonkérést is köszönöm és ez számomra most nagyon jól jött, ez is egy komfortzóna volt nálam korábban, ezért eleinte nekem nagyon kellett ez a kitartáshoz. Most ezt is megléptem, meghaladtam."

 

"Sokkal nyugodtabban, elvárásoktól mentesebben élem a mindennapjaimat. Nyitottabbá váltam az élet nevű játék kalandjaira, kevésbé a "nyerési vágy", sokkal inkább a játék élvezete lett fontos számomra.
Mélyebb belső hitem van a tapasztalataim által abban, hogy teremtő vagyok. Mélyebb lett a kapcsolatom önmagammal, a vágyaimmal.
Ami nem történt volna meg, ha nincs ez a kurzus: A kényszeresség, az elvárások tömkelege, amivel fojtottam magam, nem került volna le rólam. Az ehhez kapcsolódó szemléletváltás is a kurzusnak köszönhető. (Eredmény helyett az út élvezetére figyelés). Nem kezdtem volna el játszani. Tétlen maradtam volna. Nem keresnék parkolóhelyet a bejáratnál (korábban mindig megálltam hátrébb, gondolván úgysem lesz elől hely). Nem érezném úgy, hogy teljesen jogos, hogy áramlik felém könnyedén a pénz, a lehetőség. Nem figyelnék fel arra a számtalan csodára, amiben nap mint nap részem lehet.
Amit tanultam, hogy sokkal jobb játszani, mint nyerni. Hogy nem kell tökéletesnek lennem ahhoz, hogy tökéletes legyek így, ahogy vagyok. Hogy játékosan is haladhatok az életben, juthatok valamire, nem kell megfeszítenem magam.
Többször parkoltam azóta is "elit" helyen. Jó megérzéssel választok nyerő sorsjegyet. "Megszereztem" a kerti garnitúrát, amire vágytam, féláron.
Szerettem ezt a napi bejelentkezős formát, adott egy keretet a mindennapjaimnak. Hasznosak a tanítások, amiket adsz, a játékos feladatok pedig zseniálisak. Imádtam "félúton" a zoomos bejelentkezést is, szuperül támogatta az egyéni folyamatokat, kipattintotta a kisebb-nagyobb személyes blokkokat is.
Ez a kurzus felszabadította azt a minőséget bennem, aki képes szerelemből teremteni, élvezni a létezést, szabadon, belső fojtó elvárások nélkül élni."
 
 
"Eddig a negatív dolgok kaptak nagyobb hangsúlyt de most igyekszem az Élet napos oldalát nézni, erre odafigyelni. A rendszeres mozgás és a meditáció lendületét a kurzus adta, nélküle valószínűleg nem vettem volna rá magam kitartóan. Önmagamhoz sokkal közelebb kerültem, önmagam elfogadása nagy sikerélmény számomra. 
Megérteni, közelebb kerülni ahhoz, ki is vagyok Én, és hozzáférhetek bármihez, amit csak szeretnék, a vágyak igenis valóra válhatnak- ebben mutat utat a kurzus, HOGYAN is lehetséges de a többi rajtam múlik..."

 
 

 

MIKOR KEZDŐDIK?

INDULÁS: OKTÓBER 4. 07:30

 

MENNYIBE KERÜL?

Szeretném, hogy minél többek számára elérhető legyen egy olyan lehetőség, amivel tapasztalható és érezhető változásokat tud elindítani önmagában és az életében.


A kurzus Early bird kedvezménnyel 45 000 Ft helyett mindössze 29 000 Ft-ért érhető el szeptember 30-ig.

 

 

JELENTKEZÉS
Kattints a jelentkezésre, töltsd ki az űrlapot majd küldd el.
Ezután emailben érkezik a számlád és a további tudnivalók.


 

 

GYERE ÉS PRÓBÁLD KI INGYEN!

Lehet, hogy nem is kérdés számodra, hogy csatlakozz a 4 hetes kurzushoz és már rá is nyomtál a jelentkezés gombra.
De ha szeretnél betekintést nyerni, kipróbálni, megérezni, milyen élmény is mielőtt jelentkezel,
gyere és csatlakozz a szeptember 27-30-ig tartó 4 napos Pozitív Dózis minikurzushoz.
Ha pedig élvezted ezt a 4 napot, akkor október 4-től már indulunk is a 4 hetes kalandra!

 

JELENTKEZÉS AZ INGYENES 4 NAPOS MINIKURZUSRA

 

Hatalmas szeretettel látlak, hogy megmutathassam mindazt a lehetőséget, ami csak arra vár, hogy felfedezd!

A legmélyebb szeretettel:
Vajay Kitti
Belső erő tréner