Elvonulás visszajelzések, élménybeszámolók

 
A Találj rá a belső erődre! elvonulás résztvevőinek
visszajelzéseit, élményeit olvashatod itt.
Kívánom, hogy inspirálódj belőlük, és ébresszenek rá, hogy Te is képes vagy arra, hogy valami egészen rendkívülit élj meg önmagadból, önmagadként!
 
 
 
 
 
 
SANYI:
 
"Azért jelentkeztem, mert éreztem, hogy valami új és megfogalmazhatatlan dolgot szeretnék megélni a már túlzsúfolt és kihasznált életemet újraformálva, "hátrahagyva"!
A megérkezéskor nemcsak fizikálisan, hanem lelkileg is érezhető volt az első perctől, hogy ott és akkor egy új élet kezdődik számomra és a környezetem számára.
 
Valójában minden szándékom, amivel érkeztem megvalósult és örömmel töltött el, hogy nem csak ilyen mértékben, hanem tágulva sokkal többet kaptam, kapok azóta is, mint a pár mondatban megfogalmazott eredeti szándékaim!
 
Teljes személyiség változáson mentem és megyek keresztül megértve tér és idő határtalanságát és érzését!
Megértettem, hogy az új életemben nem vagyok egyedül, hanem az a Férfi vagyok aki nyitott, szeret és szeretve van! 
Tudatosult bennem, hogy egy csodálatos új dolog része, részese lettem és egy olyan káprázatos dolgot tanulhatok, ami életem végéig elkísér és változatosságával frissíti a napjaimat!
 
Kaptam minden földi jót ebben a három napban de ha szavakba szeretném önteni akkor békét-boldogságot-szeretetet-káprázatos felemelő érzéseket-hosszantartó erőt-őszinteséget-CSODÁS KITTIT-bulit-barátokat-érzelmeket-bölcsességet-szerénységet-biztonságot-nyitottságot..." 
 

BEA:

"Amit tudni akarsz Magadról, de sosem merted megkérdezni…

… ezt a címet adtam Kitti elvonulásának.
Biztosan Te is voltál már úgy, hogy elakadtál az élet bármely területén és kerested a megoldást, a választ. Nyugtatgattad magad, hogy Veled alapvetően minden rendben van és pici szemléletváltással, néhány felszínes meditációval, okos tanácsokkal majd sínre kerülsz. Olvastál róla, hogy az önismeret fontos és úgy gondoltad teszel is érte, mégsem jött a változás.

Többen érkeztünk a somogyvámosi elvonulásra, látszólag teljesen különböző kérdéssel. Ami számomra a legnagyobb tanulság, hogy minden elakadás mélyén a magammal való kapcsolat hiánya rejlik. Ismered azt az érzést, mikor rájössz, hogy még a kérdésed sem helyes? Hogyan tudhatnám, hogy milyen párkapcsolatra vágyom, ha magamat, a saját belső működésemet sem ismerem? „Ha nem tudod milyen kikötő felé tartasz, nem lehet kedvező a széljárás”…, de ha magadat sem ismered, akkor hogyan választhatnál kikötőt?? Így jutottunk el a „Hogyan legyen jó párkapcsolatom” kérdéstől addig, hogy „Ki vagyok én?”

Kitti óriás szeretettel és koncentrációval vezette a folyamatot, aminek során először is ráláttam a jelenlegi elakadásom múltbéli gyökereire, majd sorozatos oldással felszakítottuk a mélyből és kihoztuk a fényre a valódi Énemet, hogy gyógyulhasson.

A folyamat csoportban zajlott, ami hihetetlen támogatást nyújtott. A többiekkel való kapcsolódás (egység élmény) és az együttérzés ereje megsokszorozta az átélést.
Nem túlzok, számomra sorsfordító volt ez a három nap, többet megtudtam magamról és az Életről, mint bármelyik korábbi spiri tapasztalás során.

Ha szándékodban áll, hogy a valódi önmagadat éld és hozzá kapcsolódva átvedd az irányítást az dolgaid felett, akkor csak biztatni tudlak, hogy vegyél részt életed legnagyobb kalandjában.
Csatlakozz azokhoz, akik nem csak öntudatlanul sodródnak a történésekben illetve kapcsolódj ehhez a közösséghez, hogy érezd a megtartó, felemelő erejét." 

 

SZABI:

"Ez a három nap nagyon különleges volt. Maga a helyszínválasztás is nagyon szuper volt, csendes, nyugodt környezetben tényleg el tudtunk vonulni a világ zajától. 

Mindenki aki részt vett, nagyon nyitottan állt egymáshoz. Később úgy fogalmazódott meg bennem, hogy itt ebben a három napban valóban megjelent a feltétel nélküli szeretet.
Csodálatos embereket ismertem meg és sok, számomra fontos témában tudtam kapcsolódni. Jó sok ölelés volt! smiley

A gyakorlatok, amiket közösen csináltunk, sokszor meghatóak voltak, de olykor el is nehezítették a szívemet, mert nálam is betaláltak, viszont sikerült megtalálni a megoldást, hogy hogyan tudunk átlépni és egy jobb, minőségibb, elfogadó Ént megélni.

Legnagyobb tanulság  ebben a három napban az elfogadás volt magammal szemben. Konkrét megértés volt, hogy a döntéseimmel együtt is szerethető vagyok és nem szabad tovább ostoroznom magam. 

Ahogy haladtunk előre a napokban, úgy kezdett tisztulni a szándék amivel tovább kell haladnom ezen az úton.
Azzal a szándékkal érkeztem három napra hogy a szorongó, terhelő, befordult Énből ki tudjak lépni. Ezt sikerült is elérni a különböző oldásokkal, illetve a gyakorlatokkal tudtunk kapcsolódni a belső erőnkkel és így egy felszabadult, Önmagát elfogadó emberként távoztam.

 

Ez a 3 nap rávilágított arra, hogy van egy másik Énem, aki tud szorongás nélkül élni és élvezni az életet, amit kapott, önfeledten és harmóniában önmagával.

A 3 nap után nyíltabban és őszintébben tudtam beszélni az érzéseimről a feleségemnek, aki azt mondta, hogy "imádom, hogy ilyen vidámnak látlak"."


 

KARESZ (két elvonuláson is részt vett) 2022. februári elvonulás:

"Sokkal jobb érzés volt úgy jönni az elvonulásra, hogy volt is vele célom, és már nem csak valami ismeretlen belső kíváncsiság hajtott.

Fantasztikus embereket ismerhettem meg ismét.
Sok hasznos információt kaptam, eszközt. hogy megváltoztassam az életem.

 

Az egyéni folyamatok fantasztikusak voltak, ahogy mindenki részt vett bennük, és kit épp melyik érintett meg jobban vagy kevésbé, csodálatos érzés volt hogy részese lehettem! 

Ami átformálódott, megértésre került bennem a 3 nap során:

 • Hogy érdemes felvállalni önmagam, mert én is jobban érzem magam a bőrömben tőle
 • Hogy szuper érzés annak lenni aki vagyok
 • Hogy én teremtem magam, és az életem, és fontos hogyan gondolkodom
 • A gyakorlás meghozza az eredményét, csak kitartóan kell csinálni
 • Hibázni ér, és próbálkozni kell, a kezdeményezés érték, megéri beletenni magam a folyamatokba
 • Hogy szeretve vagyok

Amit ez a 3 nap adott:

 • Felszabadulást
 • Szeretetet
 • Őszinteséget magam felé is
 • Nyugalmat, békét, kapcsolódást önmagammal
 • Érzéseket és megélést

Milyen pozitív hatása volt?

 • A hiányérzetem megszűnt
 • Stabilabbnak érzem magam
 • Tudok újra elfogadással beszélgetni anyámmal
 • Magabiztosabban, önazonosabban tudok fellépni a különböző élethelyzetekben, pl. a munkahelyen a véleményem kapcsán, vagy ha konfrontálódni kell, stb.

Hálásan köszönöm ezt a csodás 3 napot, nekem sok szempontból szemfelnyitó, sorsfordító volt!​"

 

KARESZ 2021. őszi elvonulás
 

"Amikor jelentkeztem az elvonulásra, nem tudtam mire számítsak, nem annyira ismertem még Kitti módszereit, csak egy vagy két blokkoldáson vettem részt amit ő szervezett, amik után olyan felszabadultan távoztam, hogy szinte lebegtem a föld felett, hirtelen minden gondom köddé vált, az élet szép volt... csak épp nem volt sem ezekben a blokkoldásokban sem az elvonulás választásban sok tudatosság. Csak jó bulinak tűntek, valamiért hívott a dolog, valami volt a rendszeremben amihez nem fértem hozzá, és emiatt az életem több területen is akadozott.

Kitti hatalmas szeretettel, türelemmel, és átható figyelemmel fordult mindannyiunk felé.

A többiekkel végzett közös munka megindító és megható volt, ilyen mélyen nagyon kevés emberrel sikerült kapcsolódni eddigi életem során. Az a megértő és biztonságot adó közeg ami létrejött már az első nap, segített hogy meg tudjunk nyílni egymás előtt, hogy meg tudjuk osztani legmélyebb érzéseinket, elakadásainkat, kudarcainkat. Közben felismertük a másikat magunkban is, és ezek a megélések arra sarkalltak mindannyiunkat, hogy még mélyebben át tudjuk adni magunkat a folyamatnak.
 
Amire segített rávilágitani ez az egész számomra, hogy nem tudtam kapcsolódni önmagamhoz, és az érzéseimhez. Hogy még nem a saját utam járom. Hogy nagyon kifelé figyelek, és a belső folyamataimról keveset tudok.
Viszont elindított egy úton, amit azóta is járok kisebb nagyobb visszaesésekkel, most már több tudatossággal, és egyre inkább élvezem önmagam felfedezését, amiben nem kis szerepe volt Kittinek, és a csapatnak, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot!
 

Érdemes jönni akkor is ha csak kíváncsi vagy, és még nem tudod pontosan miért jössz, de az igazi mélységét akkor fedi fel ez az elvonulás, ha tudatosan jelen vagy, és akarsz tenni magadért."