Csoportos blokkoldás visszajelzések

Csoportos blokkoldás résztvevőinek visszajelzései, élménybeszámolói

 

 

 

 

"Sok mindenre gondoltam, hogy milyen lesz, de hogy ilyen katartikus élményben lesz részem, arra nem.
Segítettél közelebb kerülni magamhoz és érzem, hogy sikerült továbblépnem, elengednem a volt párom. 
A blokkoldás különlegességét a tőled kapott energia csak fokozta. Ilyet még nem tapasztaltam, rengeteget segített az elengedésben, köszönöm.
 
Utána megkönnyebbültem, és egész este mérhetetlen boldogságot, könnyedséget éreztem, új fejezet nyílt az életemben.
 
Még egy érdekesség. Kb. másfél hete rettenetesen fájt a vállam, már orvosnál is voltam vele. Utánanéztem, hogy mi lehet az oka. Még az ortopédiai szakorvosok vélemény szerint is lehet lelki eredetű, mert "nehéz terhet viselek a vállaimon". 
Csütörtökre - ahogy egyre közelebb kerültem a blokkoldás időpontjához - javulást éreztem. A folyamat közben még rá is nyomtál.
A lényeg, hogy azóta rohamosan javul, gyógyulni látszik.
Azt hiszem ez mindent elmond.
Köszönöm mégegyszer! Hálás vagyok Neked!"
- Gábor
 
 

 

 
"Többször is voltam már nálad oldáson, mindegyik intenzív élmény volt, de a mostani különösen extrémre sikeredett. Talán azért lehetett ez így, mert már hetek óta éreztem, hogy szükségem van erre a folyamatra.
 
Az oldás valahogyan kettős úton zajlott: volt egy szellemi és egy testi része.

A szellemi részem csak megpihenni szeretett volna, kikapcsolni, nem létezni. Egy olyan állapotba jutni, amikor a folyamatos, szűnni nem akaró - főként negatív - gondolatok nem zargatnak.
Korábban relaxációval, meditációval sikerült pár pillanatra elérni ezt a gondolattalanságot, de azok az alkalmak messze nem voltak olyan pihentetőek, mint a blokkoldás során.
Végre nem gondoltam semmire, csak egy fehér semmit láttam magam előtt, miközben furcsa mód tudatában voltam és lekövettem a testem változásait. 
 
A testi rész ellenben iszonyatosan durva volt.
Úgy éreztem, mintha ömlene ki belőlem az a sok fájdalom, félelem, stressz, kétely, amely hónapok alatt felgyűlt bennem, egészen elképesztő volt.
 
Érdekes, hogy a folyamat elején nagyon nehezen engedtem el magam, rengeteg félelem volt bennem, sőt az első percekben arra gondoltam, nem kell ez az egész nekem, felkelek és hazamegyek szépen. Aztán jöttél te és segítettél feloldani ezt a görcsös állapotot és utána szépen lassan belelazultam a folyamatba.
 
Az egész blokkoldás során az volt az egyik legelképesztőbb dolog, hogy noha vallásos vagyok, még soha az életemben nem éreztem ilyen közel magamhoz Istent, úgy éreztem, végre igazán mellettem van, törődik velem.
 
És hogy mi történt szerda óta?

Az elmúlt hónapokban nem volt egyetlen olyan nap sem, mikor vidáman ébredtem volna, a blokkoldás utáni reggel viszont végre örömteli volt. Hónapok óta az alaphangulatom a negatív oldalon volt, és csak néha-néha billent át pozitívba; most ez megváltozott, alapvetően jókedvű vagyok és csak pillanatokra kap el egy-egy negatív lökéshullám, melyet aztán szépen helyre is teszek magamban. Az a kis képzeletbeli, biztonságot adó burok, mely a folyamat során körém teremtődött, nem szűnt meg: segíti kívül tartani a korábbi negatív gondolataimat, táplálja a könnyedségem, az önbizalmam, az egészségem. 
 
Nem tudom, hogyan csinálod, miként zajlik a folyamat, de bevallom, nem is érdekel: olyan dolgot tettél velem, melyet hónapok óta senkinek sem sikerült és ezért örökké hálás leszek neked. 
 
Komolyan mondom, kötelezővé tenném az embereknek a blokkoldást, mert biztos vagyok benne, hogy a világ egy szebb hely lenne ezáltal.
Köszönök szépen mindent Neked!"
- Vivi
 

 

"Amikor legelőször voltam Nálad blokkoldáson, olyan elementális erővel szakadtak ki és törtek felszínre belőlem érzések, elakadások, hogy arra nincsenek szavak. Igazi "tisztítótűz" volt számomra és olyan eredményt sikerült elérni és békét teremteni a lelkemben, amire emberek szerintem hosszú évek pszichoterápiájával sem képesek.

A második blokkoldáson az volt a cél, hogy a teljesítménykényszeremet oldjam.

Az oldás utáni nap volt egy egész napos zoomos államvizsgára felkészítő, intenzív jelenlétet és aktivitást igénylő gyakorlati foglalkozásom és szárnyaltam. Alig ismertem magamra.
Ilyen könnyedséget még megmérettetés alkalmával soha nem éreztem.
Már reggel, felkelés után a könnyed, felszabadult énemhez kapcsolódtam, és működött, pedig az előző este oldáson történt sírás miatt feldagadt szemmel ébredtem, de reggel 9-kor, amikor beléptem az online térbe, már egy mosolygós, magabiztos, határozott, szépen sminkelt, harmóniában lévő énem ült a laptop előtt, amit a tanárunk és a csoporttásaim is észre vettek és sok poztitív visszajelzést kaptam.
 
Ezen a második blokkoldáson szerintem nem csak a maximalizmusomat sikerült oldani, hanem egyebet is.
 
Számomra döbbenet, hogy dacára annak, hogy milyen erős folyamatok történtek csütörtökön, másnap milyen remekül helytálltam. Máskor az előző nap történésein kattogott volna az agyam, de most sikerült az aktuális feladatra koncentrálni és a most-ban lenni.
 
Fantasztikus az az Erő, magabiztosság, tudás, szeretet, empátia, amivel a blokkoldás folyamatát vezeted Kitti.
 
Rengeteg mindent köszönhetek Neked, tényleg elkezdett az életem a segítségeddel még egy eddiginél is jobb irányt venni, amiért nagyon-nagyon hálás vagyok és őszintén KÖSZÖNÖM!"
- Ildikó