ÁRAD BELŐLEM AZ ÖRÖM

 
 
Ildi visszajelzése, aki az Önmagaddal és az Élettel való kapcsolat online kurzuson vett részt:
 
"Amikor megláttam, hogy indul ez a kurzus akkor nagyon magam alatt voltam. 
Nagyon örültem a kurzus lehetőségének, hogy az önmagamra való figyelés, törődés majd kiránt ebből a depresszív állapotból.
Így is történt, már az elején jöttek a kíváncsi és elszánt energiák belőlem.
A 12 nap során a háborgó, zsörtölődő, másokat mindig kiszolgáló, önmagát utoljára hagyó, belső hangra nem éppen fókuszáló tulajdonságokkal felvértezett köntösömből kilépve szinte új ember született. Aki sokkal magabiztosabb, nyitottabb, vidámabb, elfogadóbb, könnyedebb, természetesebb... és mindezek által olyan belső erővel, és életimádattal ruháztam fel magam, ami nem csak a belsőmet, hanem körülöttem lévő mezőt is sérthetetlenné teszi. 
 
Az a csodálatos az egészben, hogy ez a ragyogás szerencsére fertőző, de az előbb felsoroltakon kívül nincs semmi negatív mellékhatása, és remélem olyan intenzitással és gyorsan terjed, mint a vírus!
 
Sokkal nyugodtabb vagyok, nem tudnak a történések, emberek olyan könnyen kibillenteni és felhúzni, mint a kurzus előtt, mert megértettem ezen energiák működését, nem mindegy milyen érzéseket, gondolatokat futtatunk, táplálunk magunkban. /A volt főnököd példája, aki mindig üvöltözött, vagy a nagyid betegség tudata, a letakart piros Ferrári.../ és még sorolhatnám a példáidat, amiket imádok!
 
Az önbizalmam is óriásit fejlődött, erősebb lett a hitem önmagamban, a képességeimben. Teljesen átvarázsolódtam, nagyon mély és intenzív hatások értek és érnek azóta is. Élesebbé és erősebbé vált az intuícióm is, jobban megérzek dolgokat. 
 
Sokat formálódtam, fejlődtem pozitív irányban ebben a 12 napban, és az a legszebb ebben az egészben, hogy ez folyamatosan zajlik bennem.
 
Egy hatalmas kulcsot adott ez a kurzus, amivel kinyitottam a kínai nagy fallal körülvett atombiztos bunkerem ajtaját, amiben egy ideje éltem. 
Erőt vettem magamon és szép lassan lépegetve ki mertem jönni az ÉLET-be, hogy fülig érő szájjal örüljek és merjem megélni és élvezni mindazt a sok csodát, amit az ÉLET csak nyújthat, kínálhat számomra.
 
Olyan sok információ hangzott el egy-egy alkalom során, hogy jegyzetelni sem lehet, mert szinte minden mondatában elhangzik egy tanítás, bölcsesség. A példák fantasztikusak mind, nagyon szeretem őket.
 
Megtanultam mennyire fontos, milyen nagy jelentősége és ereje van a célok, szándékok pontos megfogalmazásának és napi szinten való megerősítésének. 
Az a fantasztikus, és öröm számomra az egészben, hogy volt kitartásom és végigvittem, nem is akárhogyan, élvezettel a 12 napot, és azóta is a mindennapjaim természetes részévé vált ez a folyamat.
Mindez olyan természetes nyugodtsággal, örömmel, nyitottsággal, szeretettel, és hálával tölt el minden egyes nap, mintha ez mindig így lett volna eddigi életem során
 
Hálás vagyok Neked, a kurzusnak, önmagamnak, hogy ezen a csodálatos úton haladok Önmagammal és az Élettel való kapcsolat kiteljesedése felé. Még lehet néhol csak lassan bandukolva, valahol szinte futva, rohanva, de tudom, hogy haladok előre és ez hálával tölt el.
Jelenleg úgy érzem, hogy egyre közelebb kerülök a valódi lényemhez, hatalmas belső erővel, kellő bölcsességgel, élet imádattal, óriásira nyitott ajtóval rendelkezem, amin keresztül folyamatosan, természetesen áramlik, árad belőlem az öröm, az önfeledtség, szeretet végtelen ereje.
Még intenzívebb inspirációt ad abban, hogy ezek csak a kezdeti kis lépések az Élet végtelen teljessége felé.
A Te szavaiddal élve: "Ez egy jó buli volt, ide jövünk megint!"