Magadból építs! Ingyenes online előadás segítőknek

Helyszín: 
Online
csütörtök, szeptember 10, 2020 - 18:00 - 19:30
 
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
 
2015 óta vagyok Belső erő és önismereti tréner, annak sok-sok szépségét és zsákutcáját megjárva.
Teljesen a nulláról kezdtem mindent, elértem benne szép sikereket és éltem meg mélypontokat is -a teljes kiégésig- mind lelkileg mind a vállalkozás szempontjából.
Szeretném azt a tapasztalatot és az ebből fakadó gyakorlati útmutatókat, a "mit és hogyan érdemes" meglátásaimat átadni, amit az eddigi évek alatt megéltem a segítő szakmában.
 
Szeretnélek abban támogatni, hogy úgy élhesd meg a hivatásodat, akár már segítő vagy, akár most készülsz segítői tevékenységedet elindítani (tréner, coach, mentor, terapeuta, stb.), hogy abban tényleg örömödet is leled, bőséget adjon számodra, és meg tudd előzni azt, hogy kiégj benne.
 
Ez az előadás útmutatót ad számodra, hogy úgy éld meg azt, amit csinálsz, ahogy az Neked és mindenki más számára a legjobb és javára válik.
 
Ez az este betekintést ad számodra a MAGADBÓL ÉPÍTS! Segítőknek szóló tréningbe is, ami október 3-án indul.
A tréningről ide kattintva olvashatod a részleteket: https://www.vajaykitti.hu/szolgaltatasok/magadbol-epits-trening-segitoknek
 
Az előadás a zoom alkalmazáson keresztül lesz elérhető.
 
IDŐPONT: SZEPTEMBER 10. CSÜTÖRTÖK 18:00 - KB. 19:30
 
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Erre a linkre kattintva töltsd ki a jelentkezési lapot, amivel biztosítod a részvételedet: https://forms.gle/DqzhPMx6GiPHiFgRA
 
Szeretettel látlak!