Az én történetem

 

2012 nyarán egy olyan fordulópont érkezett el az életemben, amit a legmerészebb gondolataimmal sem tudtam volna elképzelni.

Hiszem és vallom, hogy amikor krízisben találjuk magunkat, akkor az azért történik,
mert tarthatatlan az a helyzet, amit addig túl sokáig viseltünk el, és valami másra van nemcsak lehetőségünk, hanem valódi belső vágyunk is.
 
 
Ez az a pont, ahol ha úgy döntünk, elindulhatunk a szándékaink irányába
és feltehetjük magunknak a kérdést:

Mi az, amit valójában szeretnék?
 
 
A krízis helyszíne számomra egy németországi sikátor volt, ahova a szórakozóhely biztonsági őre vitt ki, miután a mosdóból nem tudtam saját lábon kijönni, ugyanis valaki drogot kevert az italomba.
 
Ezután az esemény után azt éreztem, hogy nem folytathatom az életemet tovább sodródva, mert bár minden baj nélkül megúsztam ezt a helyzetet, de épp elég ijesztő volt ahhoz számomra, hogy megrázzon és egyértelmű döntést hozzak:
VÁLTOZTATNOM SZÜKSÉGES.
 
 
Ezután minden szabadidőmet azzal töltöttem, hogy elmélyedtem magamban és feltettem a kérdést:
hogyan tovább?
 
Csakis előre akartam tekinteni, de semmilyen ötletem nem volt azt illetően, hogy miként folytassam az életemet.
 
Azzal a bizonyos "nagyobbal" akartam kapcsolódni, az Élettel, Istennel, aminek tudtam mélyen belül, hogy a része vagyok, mert már nem akartam többé a saját zavarodott fejem után menni, mert hát azzal egy sikátorig sikerült jutni.
 
Folyamatosan küldtem ki a kérdésemet: hogyan tovább?
Láthatóan nekem nem voltak eddig túl jó ötleteim, úgyhogy szerettem volna valami jobbat találni.
 
Néhány nap után elkezdtem érezni, hogy már nemcsak a semmibe küldöm ki a kérdésemet, hanem válaszok kezdenek el megjelenni.
Olyan válaszok, amiket nem igazán olvastam, hallottam korábban sehol és nekem sem lett volna fantáziám kitalálni őket.
De éreztem, hogy ezeknek a válaszoknak olyan energiájuk van, amik jó érzéssel járnak át, megnyugtatnak és értelmet nyernek általuk a dolgaim.
 
Majd teljességgel eltöltött az érzés: minden a legnagyobb rendben van.
Semmit nem rontottam el és semmit nem is tudok elrontani.
Egy végtelen Rend része vagyok és vagyunk mindannyian.

 
Azt éreztem, mintha minden kérdésem megválaszolásra került volna anélkül, hogy mindenre konkrét válasz érkezett volna.
Ez volt az a pillanat, amikor "visszakapcsolódtam" és egy sokkal tágasabb és mélyebb nézőpontból láttam rá magamra és másokra egyaránt.
 
A válaszok pedig rövid időn belül elindultak már mások felé is, akikkel épp együtt töltöttem az időmet.
Majd a válaszok mellett olyan energiában tudtam részesíteni másokat, amiben sokszor úgy meg tudtak nyílni, ahogy korábban még talán soha, és amiben fel tudtak oldódni olyan dolgokat illetően, melyek már régóta nyomasztották őket.
 
Volt, aki nyitott volt rá és fogadta és volt, aki nem.
 
Több évembe telt ezt az egészet értelmezni magam számára, és megtanulni úgy működtetni, hogy az nekem és másoknak is a javára legyen. Nem volt annyira egyszerű, ugyanis nem kaptam "használati útmutatót" ehhez az egészhez, az energiához, az erőhöz, ami megjelent Bennem, általam, minden csak a legnagyobb természetességgel magától működött.
 
Tudom, hogy ez elsőre talán túl misztifikusnak hangzik, és racionálisan nem nagyon lehet hova tenni. 
Viszont nem kívánom másként előadni, mint ahogy mindez valójában történt.
 
Ahogy az én életem elkezdett megváltozni azáltal, hogy teljesen másként kezdtem el viszonyulni magamhoz és az életemhez, másokkal is meg kívántam osztani ennek a lehetőségét, mert biztos voltam Benne, hogy ez kivétel nélkül mindenki számára egy elérhető dolog, és az elmúlt 7 év munkássága ezt be is bizonyította.
 
Mindenkinél elértük a kívánt, megfogalmazott eredményeket, akikkel együtt dolgoztam az elmúlt évek során?
Nem.
Ugyanis a változás legfontosabb összetevője mindig Te vagy. Én egy intenzív támogatást tudok adni ahhoz, hogy másként élhesd meg magad, mint eddig, mindazon tudás, bölcsesség, eszközök, képességek által, amikkel rendelkezem, amikkel Te is éppúgy rendelkezel, legfeljebb máshogy, a saját egyéniségednek megfelelően.
 
Az évek során kialakult az a sajátos módszertanom, ami által a célom az, hogy minél inkább felszabadultan, örömmel, jó érzéssel, élvezettel éld meg magadat és az életedet, hozzáférj a saját válaszaidhoz, bölcsességedhez, meg tudd élni a lehetőségeidet és a szándékaidat, túllépve azon, amit eddig megéltél, de már nem annyira jó számodra.
 
Ez az Élet nevű emberi kaland, amiben itt vagyunk mindannyian, egy soha véget nem érő folyamatos áramlás. Akkor érzed igazán fantasztikusan magad, amikor ennek az áramlásnak, vagyis annak, aki valójában vagy és annak, amit valójában szeretnél utat adsz.
 
 
 
 

 
 
A legmélyebb szeretettel:
Vajay Kitti
Belső erő tréner