NAPLÓ - online kurzus

KÖVETKEZŐ KEZDŐIDŐPONT: HAMAROSAN

ÖNISMERETI KALAND
NAPI SZINTŰ TÁMOGATÁS
RENDSZERESSÉG
VÁLTOZATOS, ÖSZTÖNZŐ KÉRDÉSEK ÉS FELADATOK

Egy bárki számára​​​ ​könnyen beépíthető, alkalmazható és hasznos​ ​önsegítő eszköz.

 

MIT TUD ADNI NEKED A NAPLÓ?

  • A legeslegfontosabb velejárója, hogy elvezet téged a saját megoldásaid, válaszaid megtalálásához. 
  • Így önállóvá válsz, megbízol magadban, és rájössz, hogy a lehetőségek benned vannak.
  • Megtanít a fókuszálásra, rendszerezésre, lényegre figyelésre, kitartásra. 
  • Segít a változásban, változtatásban, vágyaid megvalósításában.
  • Őszinteséget, felelősségvállalást és belülről jövő lelkesedést, inspirációt fogsz megélni általa.
  • Kilépsz azokból a felesleges gondolatmenetekből, amik sehova sem vezetnek téged már jó ideje.
     

HOGYAN ÉPÜL FEL?

4 héten át kapod minden nap a kérdéseket, feladatokat, gyakorlatokat, amik a Naplód tartalmát adják majd. 

A kurzust minden résztvevő egy időben kezdi, mindenki egy időben kap meg mindent.


NAPI FOGLALKOZÁS, A MOZGALMAS, FÁRASZTÓ HÉTKÖZNAPOKBAN?

Úgy alkottam meg ezt az önsegítő eszközt, hogy jó érzéssel, könnyedén lehessen használni, ami a kötelező feladat érzése helyett ösztönösen inspirál és közben akár radikális pozitív változást képes előidézni ( a pozitív változás az én olvasatomban azt jelenti, hogy olyan változás, ami téged jó érzéssel tölt el ). A korábbi kurzus résztvevői mind arról számoltak be, hogy alig várták az aznapi kérdéseket és feladatokat, még egy hosszú, fárasztó nap után is.
 

NEKED VALÓ AKKOR IS, HA MÁR SOKAT FOGLALKOZTÁL AZ ÖNISMERETTEL?
 
Igen! Többen is voltak az első csapatban, akik már jártak hozzám vagy máshoz korábban, és számukra is nagy élmény volt ez a 4 hét. Ugyanis egy olyan eszközt alkottam meg, aminél az egyik fontos szempont az volt, hogy hatékonyságát az önismerettel és önmagukkal régóta foglalkozók is átéljék, ahogy azok is, akiknek ez lesz az első alkalom, hogy önmagukra tudatosan fordítanak figyelmet. 

MI A TEENDŐ, HA SZERETNÉL BELEVÁGNI?

A Napló egyrészt adott időpontokban kezdődik, ahol minden résztvevő egyszerre kezd és együtt is halad végig. 
Ebbe a folyamatba később nem lehet becsatlakozni. 

Ha viszont úgy érzed, hogy a saját tempódban szeretnél haladni, vagy nem akarsz a megadott időpontig várni, akkor a Napló anyagát számodra egyben küldöm el. Így önállóan haladsz végig a feladatokon. Ez esetben a vajaykitti@gmail.com email címre küldj egy emailt, hogy ezen a módon szeretnéd a Naplót végigcsinálni.
 
Részvétel: 24 000 Ft
 
További információ és jelentkezés: 
vajaykitti@gmail.com vagy
06 20 434 14 74
   
 

RÉSZTVEVŐK ÉLMÉNYEI, VISSZAJELZÉSEI:

Szuper volt, hogy "kiszedett" a hétköznapok/megszokások mókuskerekéből. Jobban odafigyelek magamra, átformálta a napjaimat. 

Én nem hittem volna, hogy vannak saját válaszaim. Mástól vártam, hogy helyes választ adjon az életemre. Most már tudom, nincs olyan, hogy helyes válasz. Én tudom megválaszolni a kérdéseket és néha ledöbbentem a válaszaimon.

Tetszett, hogy találtam egy ilyen online kurzust ami megoldás lehet a problémáimra. Változatos kérdések, gyakorlatok és napi szintű támogatás. Ez mind olyan volt számomra ami miatt megérte és később is tudom hasznosítani.

Tetszik, hogy feléledt bennem egy kicsit ez a "gyermeki"-szerű kivácsiság, és a tenni akarás. Elkezdtem azt érezni, hogy meg is van az erőm hozzá ( eddig pedig sokszor csak sajnáltam magam ). Ahelyett, hogy azon agonizálok, hogy csinálni kéne valamit, csak csinálok dolgokat és működik az egész. 

Egészen megható volt számomra, hogy ennyit foglalkozom az igazi gondolataimmal.

Segített meglátni az életemben az okokat, összefüggéseket, felismeréseket.

Nagyon jó és fontos élmény volt, hogy tudok a jelenben lenni, figyelni arra, amit csinálok, figyelni a körülöttem lévő emberekre. Nagyon jó minden nap foglalkozni magammal, és nekem nagyon sokat segít a napló vezetett formája, mert sokszor kizökkentett abból, amiben magamat pörgettem (akár magammal való foglalkozás terén is). Sokkal pozitívabb vagyok most, mint 4 hete, az akkori válaszaimban elég sok volt a negatív felhang, vagy a hiányérzet, mostanra sokkal több bizonyosság van bennem. 

Vártam valamiféle áttörésre, ami egyszercsak úgy hirtelen megtörténik, de azt vettem észre, hogy a sok kis apró cselekedet, gondolat, érzés mind-mind bontják a falat, és egyszercsak majd észrevétlenül el is tűnik.

Jól fel voltak építve a kérdések, így több aspektusból is rávilágított arra, hogy mi az amit tényleg változtatni szeretnék, illetve melyik az a terület amivel foglalkoznom kell. Eddig rengeteg kérdőjel volt a fejemben, nem igazán tudtam, hogy merre induljak metaforikusan az "önismeret útján", most úgy érzem, hogy kicsit tisztább lett a kép és a következő néhány lépést meg tudom tervezni. 

Valahogy minden napra olyan kérdés érkezett, ami vagy nagyon aktuális volt, vagy pont ellenkezőleg, ki tudott mozdítani egy megragadt szituációból, mert teljesen más szempontból kellett végiggondolnom sokmindent.

Tudatosabb lett a viselkedésem, a gondolkodásom.

Elkezdtem visszatalálni az értékrendenmhez, az önbecsülésemhez, a megérzéseimhez.

Több tisztelettel és figyelemmel fordulok mások felé, és ez jó érzés nagyon. 

VÁRLAK EGY NAGYSZERŰ, ÖNISMERETI KALANDRA!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS:
vajaykitti@gmail.com