Szolgáltatások

KEZDD JÓ ALAPOKKAL AZ ÉVED!

2019. JANUÁR 11-13.
 

Mikor lezárul egy év, és kezdetét veszi az új, könnyedén indul el az ember is új lendülettel, új energiával, új elhatározásokkal, fogadalmakkal, vágyakkal, célokkal. Utazások, új munkahely, új párkapcsolat, bőség szerelemben, sportban, pénzben, fogyni vagy hízni, tornászni többet, kevesebb csoki, több gyümölcs, vegetáriánus élet, napestig sorolhatjuk a sok univerzumba kiküldött fogadalmat. A statisztika az, hogy január 10. után már csak elhanyagolhatóan kevés ember érzi magában még mindig a lendületet, energiát, elhatározást, és inkább el is felejti gyorsan, hogy 2 héttel előtte tenni akart magáért. 

Hová tűnik a lelkesedés és miért adjuk fel olyan hamar? Mit tehetünk azért, hogy év eleji lendületünk, energiánk és elhatározásaink ne csupán tiszavirág életűek legyenek? 

INDUL: 2019. szeptember

9 egész napos alkalom és egy 4 napos zárótábor

Ezzel az önismereti és életmód csoporttal olyan támogatást kívánok adni, amit én is megkaptam, és olyan utakon megyünk végig, amiket jómagam is megjártam, többször is. 

A CSOPORT FŐ TÉMÁI:

- ALAPESZMÉK
Amit az önmagával foglalkozó embernek tudni érdemes a változásról, önmagáról, az Életről, s melyekkel kapcsolatban gyakran zsákutcába keveredik.

- TISZTÁN LÁTNI MAGADAT
A csoport egyik fontos része, hogy felismerd, miként éled meg jelenleg magad, mi minden is hat rád, miért alakulnak a dolgaid az adott módon, mi minden okozza az ösztönös reakcióidat. 

- KAPCSOLATOD ÖNMAGADDAL, MÁSOKKAL ÉS AZ ÉLETTEL
Felismered, hogy miként viszonyulsz önmagadhoz, másokhoz és az Élethez jelenleg, és megérted milyen lehetőségeid is vannak még ezen túl. Így kapcsolataid és lehetőségeid új irányt vehetnek.

- RÁLELNI ÖNMAGADRA
Felfedezed saját belső bölcsességedet, nagyszerűségedet, értékességedet, képességeidet, természetedet, s belső erődet, s képes vagy meg is élni azokat.
 

 
"Míg az önmagunkra fordított valódi figyelem és ezáltal az őszinte felvállalás 
belül nem történik meg, bárki jöhet, nem fog tudni segíteni. 
Viszont abban a pillanatban, hogy a szándékod önmagad felé megjelenik, 
s felismered, hogy a rendszeredet egységesen kell tudnod figyelembe venni, 
bármi, ami az utadba kerül, a segítségedre és gyógyulásodra lesz, 
s mindazokat be fogod tudni építeni önmagad javára."

Bármi legyen is az életedben az a téma, terület, helyzet, amivel foglalkozni szeretnél, a szándékom az egyéni foglalkozások alkalmával az, hogy új lehetőségeket fedezz fel magadban, a látásmódodban, a hozzáállásodban. Szeretném megmutatni neked az életed és önmagad olyan oldalait, melyeket még nem fedeztél fel.

Minden út egyéni, amit végtelenül tiszteletben tartok. Bár az üzenetem alapvetően mindenki számára ugyanaz, hogy kinek épp mi az, ami az adott helyzetében a segítséget tudja nyújtani, eltérő, és mindenkinek megvan a maga természetes "tempója" is.

Az ember számos tapasztalatot gyűjt be születésétől fogva haláláig, melyek személyiségének kialakulását eredményezik. A személyiség számos hitrendszert, beidegződést, mintát, traumát, ragaszkodást tartalmaz, melyek meghatározzák gondolati, érzelmi, energetikai működését, és így az egész életét is.

A félelmekkel, beidegződésekkel, korlátokkal teli életfelfogás és önazonosítás elválaszt attól, aki valójában vagy, aki számos lehetőséggel rendelkezik. De csupán látszólag.

Az ÉN-állítás lehetőség arra, hogy képes legyél rálátni saját magadra kívülről, s ezáltal megérthesd, hogy miért vannak benned és körülötted adott módon a dolgok.
A rálátás, felismerés, megértés mellett mindig elmegyünk addig, hogy a saját állításodban pillanatnyi képességeidnek megfelelően megoldást, feloldást is találj az adott témában.

Az, akit te látsz, nem az, aki vagy.
Az, akinek gondolod magad, nem fedhet le téged.
A képek, amiket alkotsz magadról, csupán elméd próbálkozásai.
Azt mondod, ismered magad,
de hogy is mondhatnád, ha nem tudod, ki vagy te.
Leld meg azt, aki túl van a láthatón, az elgondolásaidon,
a képzeleteden, az ismereteiden.
Ismerd fel az igazságot, s akkor ráébredsz önmagadra.
Mert az Igazság Te vagy.

 

A könyv magánkiadásban jelent meg. 
 

Hogyan juthatsz hozzá a könyvhöz?

Megrendelésedet küldd azigazsagtevagy@gmail.com email címre.

A könyvet ezután átveheted személyesen vagy a csomagküldő szolgálat házhoz viszi számodra.

Ez egy zárt csoport azok számára, akiket foglalkoztat önmaguk megismerése, és úgy érzik, a munkásságom által ebben támogatva vannak.Témákról írok ebben a csoportban, természetesen önismerettel kapcsolatban, amiket más felületeimen nem osztok meg. Kérdezz bátran, vagy szólj hozzá a posztokhoz. 

A csoportot ezen a linken találod: https://www.facebook.com/groups/1221662301249862/