ÉN-állítás

RÁLÁTNI, MEGÉRTENI, VÁLTOZTATNI

Mi is az, hogy Én-állítás?
 
Az Én-állításban azt szeretem a legjobban, hogy ez ember rá tud nézni bármilyen helyzetre, amiben éppen van, és közelebb kerülhet a megoldáshoz vagy meg is lelheti azt. Ennek a folyamatnak a lényege az, hogy mindenkinél az van figyelembe véve, hogy neki adott helyzetben mire van épp szüksége. 
Az Én-állítás a rálátás, megértés és változtatás tere.
 
Van egy adott helyzeted, például állandóan szorongsz, akkor is, ha erre semmi okod. Vagy érzed, hogy több van benned, mint amit meg tudsz élni. Vagy nem érted, miért nem működik jól a kapcsolatod, vagy van egy már régóta jelenlévő fizikai tüneted.
Mindegy, hogy a helyzeted külső vagy belső állapot, de érzed, hogy változást szeretnél, és nem találod az okot és a megoldást.
Az Én-állításon arra nézünk rá, mik azok, amik aktívan hatnak rád, a helyzetedre, mi a tényleges ok, és mi szükséges ahhoz, hogy változás tudjon létrejönni, ami nélküled persze nem fog megtörténni.
A te belső rendszeredre, a te belső világodra nézünk rá a jelenlegi helyzetedből kiindulva, mintha kiterítenéd a lapjaidat, amivel épp játszol, így lesz világos a kép számodra, "miből is élsz" jelenleg, így megértheted, miért történnek veled a dolgok adott módon, miért viselkedsz úgy, ahogy.
 
Az Én-állítás folyamata tehát: RÁLÁTNI, MEGÉRTENI, VÁLTOZTATNI.

Bármivel érkezhetsz, amivel úgy érzed, hogy szeretnél foglalkozni, szeretnél rálátni, szeretnéd feloldani, szeretnél rá megoldást találni. Bármivel, amiben elakadtál, amin szeretnél változtatni.
Néhány konkrét példa, amire már állítottak: nem múló fizikai tünet, szorongás, maximalizmus, cégműködés, párkapcsolati konfliktus, elakadás az önmegvalósításban, túl régóta tartó egyedüllét, munkahelyi feszültség...  

Nem kell, hogy jártas legyél hasonló élményben, semmilyen gyakorlati vagy elméleti tudás nem szükséges hozzá.

Az Én-állítás egy egész napos, kis létszámú, intenzív folyamat.

Részvétel:
Saját állítással: 15 000 Ft / fő
Saját állítás nélkül: 5000 Ft / fő

Az aktuális alkalmakat és helyszíneket az Eseménynaptárban találod. http://www.vajaykitti.hu/naptar

Visszajelzések:

„Talán úgy tudnám leírni mindazt, amit a programjaidon tapasztaltam, hogy olyan teret biztosítasz, ahol mindenki önmaga lehet, biztonságban, ahol bátran gyógyulhat és rájöhet azokra a dolgokra, amire neki szüksége van. Ezt éreztem a csoportos blokkoldásaidon, de legutóbb az Én-állításon is tátva maradt a szám smiley. A mai napig nem tudom felfogni (de nem is fontos), hogy hogyan tudott 7 "idegen" egymásra hangolódni, de főleg hogy hogyan tudtad ott a szoba közepén megnyitni  azt a teret, ahol mindez létrejöhetett."


„A görcs, amiről azt hittem csak a munkám közben van a gyomromban, máskor is ott lapult szép alattomosan... Az állítás alatt kioldódott a megfelelési kényszer, önbizalomhiány jó része, ami nemcsak a hivatásomból tűnt el, hanem az alapszituk egy részéből is! Elhiszem magamról, hogy alkalmas vagyok erre a munkára, és bízom magamban, a többiekben annyira, hogy elhiggyem, mindent meg tudok oldani.”


"Számomra "csoda" volt azt megtapasztalni, ahogy a testem reagált a folyamatok alatt és éreztem hogy közelebb kell-e mennem valakihez, vagy elzsibbadt a lábam, vagy megfájdult a fejem amikor beálltam egy-egy szerepbe.
Azt hiszem a fejemben történt változás smiley
Így aztán becsülve Önmagam, megadom magamnak a lehetőséget, hogy egy olyan Férfit engedjek majd be az életembe, akiben megvan a tisztelet a Nő iránt... És az igazi változás azt hiszem az, hogy elfogadjam azokat a pillanatokat az életemből, amire nem voltam büszke."

 

 

További információ és jelentkezés:
vajaykitti@gmail.com vagy 06 20 434 14 74