Egy Hullámhosszon Szilveszter

Helyszín: 
Zalaszentlászló
vasárnap, december 30, 2018 - 12:00 - kedd, január 1, 2019 - 16:00

Most már hagyományként, harmadik alkalommal rendezzük meg szilveszteri többnapos programunkat, melynek idén egy olyan fantasztikus helyszínt találtunk, amit szavakkal leírni nem lehet. Épp ezért döntöttünk úgy, hogy megnyitjuk a részvételi lehetőséget mindazok számára, akik úgy érzik, „pontosan így” szeretnék lezárni ezt az évet és köszönteni az újat.

És mit is jelent a „pontosan így”?

Fontosnak tartjuk, hogy a szilveszteri programunkon a közösségi kötetlen együttlét, beszélgetések, kirándulás, nagy evések, szórakozás, bulizás mellett olyan minőségi programokkal is megtöltsük ezt a 3 napot, ami méltó évzárást ad mindenki számára, aki csak ott van. Ezek a programok a mi szakmai eszközeinket alapszanak, melyek segítségével olyan légkört élhetnek meg a résztvevők egyénenként és együtt egyaránt, ahol a felszabadultság, feloldottság, közvetlenség kerül előtérbe.
A foglalkozások a 2018-as év zárását és az új, 2019-es év befogadását támogatják elsősorban, de ennél sokkal több történik itt, hiszen egy igazi közösségi szellemiséget és együttlétet tapasztalunk meg annak minden pozitív hatásával. 

Tehát, ha velünk tartasz, számíthatsz ebben a 3 napban a könnyedségre és mélységre egyaránt!

Helyszín:
Zalaszentlászló – Nem csupán a kényelem és igényesség volt fontos számunkra, hanem, hogy olyan közegben legyünk, ami jó érzéssel tölt el minket a házon belül és kívül is, ahova jó szívvel visszük el az embereket és a programunkat.
Egy igazi meseszerű, paradicsomi helyet találtunk, amit Makovecz Imre tervezett. Fantasztikus körülmények között lehetünk zavartalanul, az egész komplexum csak a miénk.
Elhelyezés 4-6 fős saját fürdőszobás, wc-s apartmanokban.
Itt találsz képeket a helyszínről: https://udules.szgyf.gov.hu/?page_id=1356

Időpont: december 30. 12:00 - január 1. kb. 16:00

Részvétel: Egy hullámhosszon tagoknak 22 000 Ft / fő , mindenki másnak 26 000 Ft / fő - az ár tartalmazza a szállást, teljes ellátást minden étkezést és az étkezések közötti étkezést is, a szervezési és tréneri díjat
Ha vízen és teán kívül bármi mást innál, arról magadnak kell gondoskodni. Természetesen alkoholt lehet hozni és fogyasztani is a szabadidős időszakokban.

A programon csak felnőttek vehetnek részt, a helyszínre házi kedvencet nem lehet hozni.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: DECEMBER 9. – eddig az időpontig kell leadnunk a végleges létszámot és részvételi díjat a helyszín felé

A jelentkezésedet a részvételi díj kifizetésével tudod biztosítani.

Az odautazást összeszervezzük. 

Hatalmas szeretettel látunk, ha úgy érzed „pontosan így” szeretnéd tölteni ezt a Szilvesztert, ahol garantált a jó hangulat és a maradandó élmények!

Vajay Kitti és Sebestyén Zoltán
Egy hullámhosszon közösség

További információ rólunk:
www.egyhullamhosszon.hu
www.vajaykitti.hu
https://www.facebook.com/magambanatarsam/

További információ és jelentkezés:
06 20 434 14 74
vajaykitti@gmail.com