EGYÉNI ÜLÉS

Lazíts.
Itt az idő, hogy hátradőlj egy kicsit, és megértsd,
hogy minden a legnagyobb rendben... 
Veled, az életeddel.
Itt az idő, hogy megengedd magadnak a legfőbb jót, 
a könnyedséget, az áramlást, 
és élvezd azt a megkönnyebbülést, amit a belső összhangod hoz számodra.

 

 

AZ EGYÉNI ÜLÉSRŐL

Hogy miért ülés?
Azt szeretném, hogy minél inkább ellazultan érezd magad, hogy ráébredj, semmi másra nincs "szükség" a részedről, mint a nyitottságra, a megengedésre, az ellazulásra.
Nagyon keményen dolgoztál eddig.
Magadért, a vágyaidért, azért, hogy jobban érezd magad, hogy biztonságot teremts magadnak és másoknak, hogy elérj dolgokat, de most itt az idő arra, hogy azon a módon éld meg önmagadat, ahogy arra valójában lehetőséged van:
könnyedén, nyugalommal, önmagadat és az életedet élvezve, belső indíttatásból cselekedve, tisztában azzal, hogy ki is vagy valójában.

 

MI FOG ITT TÖRTÉNNI?

Ez a kb. 1,5 óra csakis a Tied.
Rólad, Neked szól.
Válaszokat, megértést, továbblépést fogsz kapni.
De legfőképpen ráébredsz, hogy semmit nem rontottál el, hogy semmi baj nincs és nem is volt veled, hogy bármit is éltél vagy élsz meg, az teljesen rendben van, és ott, ahol és amiben éppen vagy, a tökéletes kiindulási pont arra, hogy ráébredj, milyen rendkívüli is vagy, és milyen rendkívüli lehetőségeid is vannak, amivel a legnagyobb könnyedséggel élhetsz.

Csak érkezz a kérdéseiddel, a szándékaiddal, a vágyaiddal, azzal, amit meg szeretnél élni, teremteni, tapasztalni, és ezek mentén körbejárjuk azokat a témákat, amik kapcsolódnak hozzá.

 

Egy igazán üdítő időre számíts, ahol senkinek és semminek nem kell megfelelned vagy eleget tenned, hanem ellazulva fogadhatod mindazt, ami számodra érkezik. 

 

 

AHOGY ÉN "DOLGOZOM" VELED

Először is tisztázni szeretném, hogy a "dolgozom" szó csupán azért került ide, hogy könnyebben értsd, hogy miről szól ez a bekezdés.
Számomra Veled lenni nem dolgozás, nem munka, nem erőfeszítés, hanem öröm és élvezet. 
Tudom, hogy ez furán hangzik, hiszen lehet, hogy még e pillanatban nem ismerjük egymást.

Bármivel is érkezz, nem a problémáidat fogom nézni és Téged sem foglak úgy látni, mint egy problémákkal rendelkező személyt.

Egy rendkívüli, csodálatos, kibontakozó, ragyogó lénynek látlak, akinek minden adottsága, képessége, tudása, bölcsessége megvan ahhoz, hogy egy csodálatos, önmaga számára örömteli életet éljen.

Tudom, hogy azért jössz, hogy minél nagyobb összhangba kerülhess önmagaddal, a szándékaiddal, a lehetőségeiddel.

Látom és tudom, hogy ki vagy valójában, és abban foglak támogatni, hogy túlláss a jelenlegi helyzeteden és visszakapcsolódj magadba oda, ahonnan új töltetet nyer minden számodra. 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Az ülések zoomon keresztül történnek, nincs szükség személyes kapcsolódásra ahhoz, hogy az energia, amiben részesülni fogsz létrejöjjön.
Az ülés időtartama 1,5 óra.
Az ülés ára 45 000 Ft / alkalom.

Olyan időpontot válassz, amikor zavartalanul tudsz lenni, kizárva minden külső körülményt, és előtte és utána is van egy kis időd. Fontos, hogy engedd meg magadra szánni a minőségi időt, ezzel is ráhangolódva egy megengedőbb, szabadabb életre.

Az ülésről felvétel készül, amit megkapsz, így azt újra és újra meg tudod hallgatni, így nem kell aggódnod amiatt, hogy mindent meg tudsz-e jegyezni, teljességgel átadhatod magad.

A jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot, írd meg az adataidat, válassz egy idősávot, ezután emailben érkezik a számlád és pontosítjuk az időpontot és a továbbiakat.

 

JELENTKEZÉS AZ EGYÉNI ÜLÉSRE