CSOPORTOS BLOKKOLDÁS - Jelenleg szünetel

"Biztonság, felszabadulás, megkönnyebbülés, felemelő, különleges - talán ezekkel a szavakkal tudnám leginkább jellemezni. Aki teheti, próbálja ki, fantasztikus élmény!" - Résztvevői visszajelzés

A blokkoldás kezdetektől fogva velem van eszközként. Amikor én magam éltem át először a hatását, egyszerűen azt éreztem, hogy újra élek, felszabadultam, tele vagyok energiával, és ami nehézségnek tűnt addig, csak egy lépés volt, amit könnyedén megtettem. Hihetetlen volt az, hogy így is képes érezni magát az ember, ahelyett, hogy tele van aggodalmakkal, feszültséggel, gátlásokkal, félelmekkel. 

A blokkoldás egy intenzív és mély élmény, amit mindenki a legnagyobb biztonságban élhet meg saját magában. Hogy valaki hoz egy konkrét témát, élethelyzetet, vagy egszerűen csak rábízza magát a folyamatra, egyéni döntés kérdése.

Semmi más nem szükséges itt, csak a nyitottság. Nem kell jártasnak lenni semmiben sem, a folyamat mindenki számára hatékony és biztonságos.

Kizáró tényezők: várandósság, szívelégtelenség, szívritmuszavar, epilepsziás rohamra hajlamosság, alkoholos vagy drogos befolyásoltság, pszichés betegségek, saját szándék nélküli döntés ( valaki csak rábeszélt, de te igazán nem akarsz jönni ).

Fontos! A blokkoldás nem minősül gyógyító eljárásnak. Nem lát el, pótol vagy helyettesít semmilyen orvosi vagy egyéb gyógyászati ellátást vagy terápiát, sem fizikait, sem szellemit. 

 

Részvétel: 8000 Ft / fő

Az aktuális alkalmakat a Programnaptár menüpontban találod: http://www.vajaykitti.hu/naptar

 

Jelentkezés és további információ:

email: jelentkezes.vajaykitti@gmail.com

tel.: 06 20 434 14 74