CSOPORTOS BLOKKOLDÁS

A blokkoldás egy intenzív és mély élmény, amit mindenki a legnagyobb biztonságban élhet meg saját magában.

"Biztonság, felszabadulás, megkönnyebbülés, felemelő, különleges - talán ezekkel a szavakkal tudnám leginkább jellemezni. Aki teheti, próbálja ki, fantasztikus élmény!" - Résztvevői visszajelzés

A blokkoldás segítői hivatásom kezdetétől fogva velem van eszközként, mert amikor én magam éltem át először a hatását, olyan felszabadultságot tapasztaltam, amit korábban még soha. 

2015 óta a blokkoldásaimon több száz ember élhetett át hasonló felszabadultságot, melynek hatására közelebb kerültek saját magukhoz, másokhoz és az Élethez, régóta cipelt érzéseket tettek le, bátorságot és erőt merítettek önmagukból, vagy akár vett új irányt az életük.

 

MI TÖRTÉNIK A BLOKKOLDÁS SORÁN?

Hogy valaki hoz egy konkrét témát, élethelyzetet, vagy egyszerűen csak rábízza magát a folyamatra, egyéni döntés kérdése.

Semmi más nem szükséges részedről, csak a nyitottság. Nem kell jártasnak lenni semmiben sem, a folyamat mindenki számára hatékony és biztonságos.

Nem kell elmondanod mivel érkeztél, miben vagy, a folyamatot magadban éled meg, a végén van egy átbeszélés, de ott sem kötelező megosztanod az élményeidet.

Minden résztvevő fekve helyezkedik el. 
A folyamat 3 szakaszból áll:
1. ráhangolódás
2. elengedés
3. megpihenés

A ráhangolódás során saját magadhoz és a folyamatodhoz kapcsolódsz. Ahhoz, aminek éppen helye és ideje van arra, hogy felold magadban (akár van konkrét szándékod, akár nincs).
Az elengedés egy intenzív szakasz, amit részedről egy fokozott légzés kísér majd, ami orron be szájon át történik. A légzés intenzitása az elengedési szakaszban fokozatosan növekszik.
A megpihenés a kedvenc része mindenkinek. Itt valójában saját valódi lényegedben fürdesz meg, miután lehetővé tetted önmagad számára az elengedés során ennek befogadását és megélését.

A folyamat során jöhetnek fel benned emlékek, gondolatok, érzések, fizikai érzetek, de mindenki számára egyéni a belső tapasztalat.

Végig vezetem a folyamatot szóban és zenével, és testen keresztül érintéssel, nyomással támogatom a rendszered számára az elengedést.

A blokkoldás mindenki számára egy átható, mélyreható, intenzív élmény.

 

KIZÁRÓ TÉNYEZŐK: várandósság, szívelégtelenség, szívritmuszavar, epilepsziás rohamra hajlamosság, alkoholos vagy drogos befolyásoltság, pszichés betegségek, saját szándék nélküli döntés (valaki csak rábeszélt, de te igazán nem akarsz jönni).

Fontos! A blokkoldás nem minősül gyógyító eljárásnak. Nem lát el, pótol vagy helyettesít semmilyen orvosi vagy egyéb gyógyászati ellátást vagy terápiát, sem fizikait, sem szellemit. 

 

Részvétel: 10 000 Ft / fő
Ha vettél már részt egyéni vagy csoportos intenzív, több hónapos tréningemen, akkor a részvétel számodra 8000 Ft.

Az aktuális alkalmakat a Programnaptár menüpontban találod: http://www.vajaykitti.hu/naptar

 

JELENTKEZÉS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

vajaykitti@gmail.com vagy 06 20 434 14 74