Saját Valódi Minőség

Amiért azt mondod, majd holnap, amiért nem teszed meg a lépést, ami előrébb vinne, amiért kedvetlen vagy, amiért feladod, vagy inkább bele sem kezdesz, bármi, ami miatt nem érzed jól magad, ami miatt bűntudatod van, azt mind mind azért teszed, mert megtagadod Önmagad.

Az inspiráció, az ambíció, a belső erő hiánya azért lehetséges, mert nem azonosulsz azzal, aki valójában vagy: a végtelen lehetőségek és megvalósulások tárháza.

Amikor nem teszel meg magadért valamit, ami előrevinne a saját utadon, gyakran bántod magad azzal, hogy bűntudatot érzel, gyengének gondolod magad, alkalmatlannak, ezzel folyamatosan tovább választasz el mindent önmagadtól, ami támogatna.

Hagyj fel az önbántással! Nincs semmi a világon, ami miatt bűntudatot kellene érezned, semmi olyat nem tettél soha és nem is tehetsz, ami miatt bántanod kellene magadat. Ezt ne úgy értsd, hogy az ok okozati összefüggés nem hat az életedben.

Azzal, ha belül helyreteszed a dolgokat, ha meglátod, hogy a cselekedeteid honnan eredtek belőled, melyik részedből, akkor a bűntudat helyett egy megértésre lelhetsz. Ha úgy gondolod, a cselekedeteid nem valahonnan mélyről, belülről jönnek, valami olyan helyről, ahol bizonyosság van, könnyedség, nyugalom, bizalom, tudás, bőség, természetesség, akkor dönthetsz másként és megengedheted magadnak, hogy a továbbiakban már innen cselekedj.

Mindenkiben van egy belső szív, a fizikain túl, ami folyamatosan dobban, az egész lényünket megrezegteti, és megállás nélkül elönt vágyakkal, egy belső indíttatással, de te nem mindig akarod ezt megérezni, meghallani, tudomásul venni.

De soha ne hibáztasd magad ezért! Soha ne korhold magad azért, mert úgy érzed „elszalasztottál” dolgokat, vagy tehetted volna másként!

Ismerd fel, minden pillanatban megvan arra a lehetőséged, hogy másként cselekedj. Nincsenek nagy pillanatok, vagy bizonyos helyzetek, amikor változtathatsz, hanem bármikor, bármelyik perctől újra megengedheted, és aztán lehet, hogy újra eldobod. Majd megint megengeded, megint eldobod. Ezt játszod mindaddig, míg már nem azonosulsz teljesen ezzel az áramlással, ami rajtad megy keresztül egy olyan részed által, ami miatt most itt vagy és tapasztalsz.

Akarhatsz és küzdhetsz, ellenkezhetsz és félhetsz, aggódhatsz és bánkódhatsz, bármit tehetsz, de nem tudod magad elszakítani ettől a részedtől, és hidd el, türelmesen várja, hogy beengedd végre magadba! Ez a te saját Valódi Minőséged!