A benned rejlő erő

A nehéznek tűnő helyzetek tökéletesen alkalmasak arra, hogy ráébredj: az, akinek formájában ebben a helyzetben vagy, az a részed, az a működés, nem képes megoldani azt.

Abból a részedből, aki abban a nehéznek tűnő helyzetben van, főként ha már szenved is benne, nem tudja azt megoldani, nem tud onnan kijönni.

Ahhoz, hogy a helyzet változzon, valami máshoz kell fordulnod.

Van benned valami, valaki, aki bármilyen helyzetből látja a kiutat, a megoldást. De ehhez abból a részedből kell kijönnöd, ami azonosítja magát a nehézséggel, hogy megleld magadban azt, aki a változást előidézheti.

Ez a te Valódi Minőséged, a Valódi Tudatosságod, az Isteni részed, a Te Belső Erőd!

A félelemmel teli részedben az aggódás és a kilátástalanság útvesztőiben bolyongsz végeláthatatlanul, akár egy egész életen át.

Felfedezve a valódi erődet, létrejön egy mindent átható bizalom, egy bizonyosság, és bár még nem látod egyből a megoldást, de lényedet áthatja egy érzés, eltűnnek az addig áthatolhatatlannak látott falak, kreatívvá válsz, újabb és újabb megoldások, lehetőségek, ötletek érkeznek számodra.

De vigyázz, hisz minden esetben, ha nem kapsz azonnali elvárt eredményt, a félelemmel és aggódással teli részed képes újra teret nyerni magának, és ismét az útvesztőben találod magad!

Egy olyan bizalom ez, ami nem kézzel fogható, amit lehet, eddig még sosem engedtél meg magadnak, még nem volt alkalmad megtapasztalni, így eleinte a félelemmel teli részed azt gondolhatja, hogy csak áltatod magad valamivel, amitől várod, hogy majd elhozza a megoldást.

Rátalálva erre a belső bizonyosságra, Te magad válsz a megoldássá, Te magad válsz a kiúttá, Te magad válsz azzá, aki egy teljesen más nézőpontból látja önmaga helyzetét.

Nem mástól várod, nem egy külső Istentől, mert ez az Isten Te vagy! Ez a Te valódi Belső Erőd!