6 alkalmas egyéni foglalkozás

Egy mély, személyre szabott és intenzív folyamat, ha úgy érzed, eljött az ideje valami másnak...

 

 

 

Ez az egyéni foglalkozás akkor szól Neked, ha úgy érzed, hogy szeretnél változást előidézni az életedben, az életed egy vagy több területét, a megéléseidet, tapasztalataidat illetően és nem kérdés számodra, hogy megteszed ezért a szükséges lépéseket.

 

Ez esetben olvasd tovább a részleteket, hogy lásd, hogyan is épül fel, miből is áll ez a folyamat.

 

 

MIELŐTT BELEKEZDÜNK...

Mielőtt belevágunk az egyéni folyamatba, van egy első alkalom, akár ismerjük egymást, akár nem. 
Itt részletesen átbeszéljük, miben is szeretnél változást, miben is érzed azt, hogy szeretnél támogatást, segítséget kérni, és megfogalmazzuk a VALÓDI szándékaidat.
Ha az első beszélgetésünk során mindketten kölcsönösen úgy érezzük, hogy folytassuk a közös munkát, akkor megbeszéljük a kezdési időpontot, megkapod az első feladataidat.

Az első alkalom ára 45 000 Ft.
Ha úgy döntünk, hogy belekezdünk a folyamatba, ez az összeg beszámolásra kerül a folyamat árába.

 

 

A FOLYAMATRÓL

6 konzultációnk van az első átbeszélő alkalom után.
Az alkalmak online, a zoom felületen lesznek.
A teljes folyamat Rád és a megbeszélt szándékaidra épül.
A személyre szabottságban hiszek és eszerint is dolgozom együtt mindenkivel. Mindig arra irányul a figyelem, hogy Neked adott helyzetben, adott állapotodban mi az, ami a változásodat elősegíti.


Az egyéni foglalkozás másik legfontosabb alapja az, hogy 
FELADAT- ÉS GYAKORLATORIENTÁLT.

 

Csakis cselekvés és saját megtapasztalás által képes valódi változás létrejönni. A heti gyakorlatok és feladatok lehetővé teszik azt, hogy a szándékaid utat nyerjenek, a szükséges belső változásaid megtörténjenek, és tapasztalatoddá váljon az elmélet. Létrejön és beépül a mindennapos figyelem, fókuszáltság és tudatosság az életedbe.

 

Ami még egy lényegi része a folyamatnak, hogy a felmerülő kihívások ellenére is alapvetően élvezetes legyen számodra és jó érzéssel tudj benne részt venni. Nem cél, hogy szenvedéssel teli legyen a változási folyamatod.

 

A 6 alkalom után van egy záró alkalmunk, ahol összegezzük, átbeszéljük a változásaidat, élményeidet és a "hogyan tovább"-ot, akár önállóan, akár a közös munkát folytatva szeretnél továbbhaladni. 

 

A folyamat időtartama kb. 2 hónap, de ez mindig az egyéni tempótól is függ. 

 

ÖSSZEFOGLALÓ:

  • A folyamat 6 + 2 alkalomból áll  (0. alkalom: első beszélgetés + záró alkalom: élmények, változások összegzése, "hogyan tovább" átbeszélése)
  • személyre szabott
  • feladat- és gyakorlatorientált
  • időtartam: kb. 2 hónap
  • az alkalmakat online, zoomon keresztül tartjuk

 

 

AMI ITT TÖRTÉNNI FOG

Az alapkiindulás a valódi szándékaid megfogalmazása. Ezzel kezdünk, az első beszélgetésünk során eljutunk ennek a tisztánlátásáig. A szándékok időközben formálódhatnak, érhetnek, de mindig megvan a fő irány, ami felé haladunk.

A folyamatod során hatással leszünk a belső megélésedre, aminek egyik része a személyiséged.
Formáljuk a gondolataid és érzéseid világát, a magadhoz való kapcsolódásodat, hogy ami eddig problémát, nehézséget, kihívást, elakadást jelentett, ott új lehetőségeket, nézőpontokat, megoldásokat, hozzáállást, minőségeket fedezz fel és élj meg. 

 

Amit szükséges, azt feloldjuk, felülírjuk, átformáljuk, ehhez minden támogatást, segítséget meg fogsz kapni.


A másik rész pedig önmagad mélyebb lényegének felfedezése. 

Mivel a személyiségednek van egy bizonyos határa az eddigi tapasztalataid mentén, fel kell tudnod fedezni saját magad nagyobb tárházát, ahol a bölcsességedet találod.

Rá fogsz ébredni a saját nagyszerűségedre, értékességedre, rendkívüliségedre emberként és egy mélyebb értelemben is.

Ezáltal pedig egy új minőség fog tudni teret kapni azt illetően, ahogy megéled magad, ahogy kapcsolódsz másokhoz és ahogy tapasztalod az életed különböző területeit.

 

 

 

AMIT RÓLAM MÉG TUDNOD ÉRDEMES:

2015 óta támogatom az embereket csoportos és egyéni foglalkozásokon, online kurzusokon, csoportos blokkoldáson, elvonulásokon és előadásokon keresztül abban, hogy ráleljenek arra a nagyszerűségre és lehetőségek tárházára, ami bennük él, és ezáltal teret adjanak mindannak, amit valójában szeretnének és amire valójában lehetőségük is van mind önmagukban, mind az életükben megélni.
Több száz ember életének lehettem már része az elmúlt években, és lehettem támogatója és tanúja fantasztikus változásoknak, kibontakozásoknak, belső felszabadulásoknak és átformálódásnak.
Abban hiszek, hogy saját nagyszerűségünk, lehetőségeink és értékességünk felfedezése a kulcs ahhoz, hogy olyan ajtók nyíljanak meg számunkra, melyek addig zárva voltak előttünk.

 

 

VISSZAJELZÉSEK, SZEMÉLYES TÖRTÉNETEK
Ide kattintva olvashatsz olyan visszajelzéseket, történeteket melyek a közös munka által létrejött változásokról, eredményekről számolnak be.

 

 

 

JELENTKEZÉS MENETE:
Ha úgy érzed, hogy szeretnél élni ennek a folyamatnak a lehetőségével és annak hatásaival, akkor küldd el a jelentkezésedet, ezután leegyeztetjük az első alkalom időpontját.

 

JELENTKEZÉS


 

Ha bármilyen további kérdésed van a folyamattal kapcsolatban, keress bátran az alábbi elérhetőségeken:
vajaykitti@gmail.com vagy 06 20 434 14 74

 

 A legmélyebb szeretettel:
Vajay Kitti
Belső erő tréner