Női elvonulás

IDŐPONT: 2019. SZEPTEMBER 12-15.

4 nap, ahol

FELTÉTELEK, ELVÁRÁSOK ÉS MEGFELELÉSEK NÉLKÜL
BIZTONSÁGBAN
FELSZABADULVA

ébredhetsz rá arra a csodálatos Nőre,

AKI VALÓJÁBAN VAGY!

Immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Női elvonulás, ami mindkét korábbi alkalommal rendkívüli élményekkel gazdagított mindannyiunkat. Bizony, engem is, hiszen elmondhatatlanul megható látni azt, hogy 4 nap alatt micsoda átalakulások képesek megtörténni.

DE MIRŐL IS SZÓL EZ AZ ELVONULÁS?

"Elképzelésem nem volt, mire számíthatok, mégis minden várakozásomat magasan felülmúlta. Nagyfiam az utazásom előtt megkérdezte viccesen, hogy most akkor egyszerre megsértődik egy csomó nő és elvonul...? smiley

A szándékom ezzel a 4 nappal az, hogy megtapasztald saját szépséged, nagyszerűséged, teljességed, egészséged, szabadságod, erőd, képességeid, bölcsességed független attól, hogy eddig miként tekintettél önmagadra, s hogy élted az életed.
Itt alkalmat és teret kapsz meglátni és megélni azt a csodás Nőt, aki Te magad vagy!

Milyen is az, amikor Nőként kibontakoztathatod önmagad,
ahol nem kell választani erő és gyengédség, szabadság és kapcsolódás, önfeledtség és béke között?
Milyen is az, mikor el vagy fogadva, szeretve feltétel nélkül?
Milyen is az, mikor ezt saját magad felé éled meg?
Milyen is az, amikor belelazulsz önmagadba és a gátlásaid feloldódnak?

4 nap a feloldódás, megkönnyebbülés, önfeledtség, szeretetteljes közeg, elfogadás, megengedés, felszabadulás jegyében.

Mi minden lakozik benned? Fedezd fel Te magad!

Ebben a 4 napban nem csak én leszek a segítségedre, hanem a társaid is, hisz egy csoportos foglalkozás lényege az a tér, amit közösen hozunk létre. Megtapasztalhatod, hogy miként tudnak más Nők a társaid lenni, s miként tudsz kapni és adni egyszerre.

"Olyan közegbe kerültem, ahol mindannyian teljesen elengedhettük magunkat, és őszintén megnyílhattunk, kiadhattuk legbelsőbb érzéseinket, gondolatainkat. Egy varázslatos közösségben élhettük meg önmagunk valódi teljességét, megtapasztalhattuk, hogy mindannyian csodálatosak és egyediek vagyunk. Szeretettel támogattuk, segítettük egymást olyan módon, amire az eddigi életem során nem volt példa."

"Nagyon büszke vagyok mindannyiunkra, akik ott voltunk. Egyfajta újra találkozásként éltem meg ezt az Együtt Létet, miközben elvileg ismeretlenekként érkeztünk... EGYSÉGÉLMÉNY 4 napban: Önmagammal, Egymással, a Természettel. Emlékezés az eredeti létformánkra." 

"Ez az elvonulás az első pillanattól kezdve az utolsóig az egység és a feltétel nélküli elfogadás érzését adta nekem. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki jelen volt és a segítségemre volt ebben a folyamatban. Mert ott mindannyian segítettük egymást és hatalmas dolgok történtek!" 

 

MIÉRT ELVONULÁS?

Ennek a 4 napnak fontos része, hogy magunk között lehessünk, elvonulva a megszokott külvilágtól, hiszen a gátlások leginkább egy ilyen környezetben tudnak felszabadulni, ahol elfelejtheted egy kicsit a körülményeidet és a mindennapi hatásokat.

Egy olyan helyszínt találtam, ami méltó teret és környezetet ad erre az elvonulásra. Természettel körbeölelve leszünk csak mi magunk, ahol a házigazda is egy csodálatos nagybetűs Nő, akinek szeretete, gondoskodása mindenben érezhető.

Szeretném, hogy ez alatt az elvonulás alatt felszabadulj, elengedd magad, rájöjj, hogy mennyire szerethető vagy, s hogy igazából Te magad is képes vagy saját magadat feltétel nélkül szeretni, testestül lelkestül. Figyelmet fordítunk mindenre, ami a törődést, gondoskodást, szeretetet kívánja, s megtapasztalhatod, miként tudod megélni azt a minőségedet, ami a hétköznapi történésekben is tiszteli, szereti, gyógyítja, támogatja úgy önmagát mint másokat.
 

4 csodás nappal várlak, ahol a varázslat Benned történik meg!


IDŐPONT:

2019. szeptember 12. csütörtök 10:00 - 15. vasárnap kb. 16:00


HELYSZÍN:

Naptanya Vendégház, Zebegény


RÉSZVÉTEL:

75 000 Ft / fő - az ár tartalmazza a szállás díját teljes ellátással (bőséges, isteni finom, szeretettel teli reggeli, 3 fogásos ebéd, és vacsora) és a 4 nap foglalkozásait.
A helyedet 25 000 Ft előleg vagy a részvételi díj kifizetésével tudod biztosítani.


JELENTKEZÉS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

email:vajaykitti@gmail.com

tel.: 06 20 434 14 74


RÉSZTVEVŐK ÉLMÉNYEI, VISSZAJELZÉSEI:

 

"A Női elvonulással Önmagamat választottam, életemben talán először. Az önismeret, s ezzel a magunkkal való kapcsolódás nagy bátorságot igényel. Beleállni a rég elfeledett, letagadott, eltiport vagy épp elnyomott ősi Női Erőnkbe pedig kivételes vállalkozás. Ez az elvonulás régi, alapigényemet váltotta valóra minden momentumával együtt. Azóta megbecsülöm az újra felfedezett kincsemet és tanulom ragyogtatni."


"A női elvonulás után annyira kisimult, nyugodt és békés voltam és csak egyszerűen élveztem, hogy vagyok. Nem kombináltam és görcsöltem, sőt a munkahelyi nyomás sem tudta kifejteni rám a hatását, lepattant rólam. Nagyon szeretek így lenni magammal!"


"A női elvonulás életem egyik legfontosabb állomása, legemlékezetesebb élménye marad mindig, mindörökké.  Ebben a három napban mindent megéltünk, amit meg lehet élni. Sírtunk és zokogtunk, harsányan nevettünk, felszabadultan táncoltunk, kaptunk és adtunk és mérhetetlen nyitottsággal, jóindulattal, kíváncsian kerestük a kérdéseinkre a választ. Mindannyiunkról lehullottak a páncélok, és olyan csodaragyogásban láttam a nőket magam körül, mint gyerekkoromban a tündérekről szóló mesékben. Kittiben imádtam, hogy mérhetetlen Istentől adományozott tehetsége (spiritualitása) mellett pont olyan esendő emberként járt mellettünk az úton, mint bármelyik halandó, nem akart másnak mutatkozni, többnek, nem titkolta esendő létét, egy volt közülünk és mégis más. Biztonságot adó, emelő, de nem elröpítő, hanem stabil lábakra állító. Végtelenül hálás vagyok a sorsnak, hogy részese lehettem ennek a néhány napnak."


"A női elvonuláson átélt élmények maradandó belső változásokat hoztak bennem. Nehéz szavakkal leírni, ami ott történt.
Ott vált világossá számomra, hogy mi is valójában a folyamatos félelmeim, szorongásaim, aggódásaim eredője, amelyek addigi életemben nagyban meghatározták a gondolataimat, érzéseimet, és amelyek gátoltak abban, hogy kiteljesedjek és megéljem azt a valódi önmagamat, amely valójában ott van bennem.
Hihetetlen energiák szabadultak fel bennem, amelyek hozzásegítettek, hogy meglássam és megismerjem valódi önmagam, aki felnőtt, önálló, kézben tartja az életét, gondolatait és érzéseit, aki nagyon értékes, és bármire képes.

Ugyanakkor a többiek hasonló megéléseinek, folyamatainak lehettem tanúja, résztvevője, támogatója, amely elképesztő erőt és energiát adott.
Azért nehéz szavakkal leírni mindezt, mert az a tér, ami ott létrejött köztünk, olyan, mintha valami magasabb dimenzióba léptünk volna. Azt gondolom, hogy a hétköznapi életben nem igen lehet ilyesmit megélni. Ehhez szükség volt Rád, Kitti, aki mindezt megteremtetted és elképesztő intuícióval elvezettél bennünket önmagunknak abba a részébe, abba a csodálatos, teremtő minőségébe, aki valójában ott van mindannyiunkban. Nagyon hálás vagyok Neked, és az egész közösségnek, mert az általad megélt élményeknek óriási szerepe volt abban, hogy mára megszabadultam a fojtogató félelmektől, szorongásoktól, helyreállt az önértékelésem, így egy sokkal felszabadultabb, teljesebb,boldogabb életet élhetek."


"A Női elvonulás életem meghatározó élménye lett. Itt sikerült egy régóta cipelt és az egész addigi létemet meghatározó terhet letennem, ami a szüleimhez, de leginkább az édesanyámhoz kötődött.
Az elvonulás után kb. 3-4 hónappal rendeződtek bennem a dolgok vele kapcsolatban, sok mindent megértettem, megbocsájtottam magunknak, és tavaly októberben úgy ment el, hogy az egész életemet végigkísérő harag, hibáztatás megértéssé és szeretetté alakult kifelé, őfelé is.
Belül pedig az állandó önmarcangolás, önbántás, önutálat ott az elvonulás után kezdett el önszeretetté és önelfogadássá alakulni.
Köszönöm mégegyszer!"