Évindító elvonulás

KEZDD JÓ ALAPOKKAL AZ ÉVED!

2019. JANUÁR 11-13.
 

Mikor lezárul egy év, és kezdetét veszi az új, könnyedén indul el az ember is új lendülettel, új energiával, új elhatározásokkal, fogadalmakkal, vágyakkal, célokkal. Utazások, új munkahely, új párkapcsolat, bőség szerelemben, sportban, pénzben, fogyni vagy hízni, tornászni többet, kevesebb csoki, több gyümölcs, vegetáriánus élet, napestig sorolhatjuk a sok univerzumba kiküldött fogadalmat. A statisztika az, hogy január 10. után már csak elhanyagolhatóan kevés ember érzi magában még mindig a lendületet, energiát, elhatározást, és inkább el is felejti gyorsan, hogy 2 héttel előtte tenni akart magáért. 

Hová tűnik a lelkesedés és miért adjuk fel olyan hamar? Mit tehetünk azért, hogy év eleji lendületünk, energiánk és elhatározásaink ne csupán tiszavirág életűek legyenek? 

Ha változást akarsz az életedben, ahhoz bizony alapállást illik változtatni! Máshogy nem megy! Ha mindent ugyan úgy csinálsz, mint eddig, vagy csak piszkálgatod a tudatosságot hétvégén, vagy amikor éppen ráérsz, akkor semmi nem fog változni. Pont olyan szar munkahelyed marad, pont olyan rossz párkapcsolatod vagy éppen magányod, betegségeid, emberi kapcsolataid, mint eddig, és december 31-én úgy tekintesz majd vissza az évre, hogy nem hoztad ki belőle azt, amit eredetileg szerettél volna. Majd a következőben… 

Hogy ne a következő év legyen, hanem a 2019-es, akkor KEZDD JÓ ALAPOKKAL AZ ÉVED! 

Ez a 3 nap erről szól. Egy intenzív, gyakorlatias elvonulás ahol 3 napig szívhatod magadba a szükséges tudást és tapasztalatot együtt velünk, egy gyönyörű helyen, távol a világ zajától. Betekintést adunk, mi hogyan csináljuk, hogyan kapcsolódunk rá teremtő erőnkre, hogyan gyakorolunk minden nap, hogyan éljük életünket tudatosan. Átadjuk a forgatókönyvet már most év elején, miként tudsz egy boldog, derűs, bőséggel és örömmel teli 2019-et teremteni. 

A létszám nagyon korlátozott, mert nem kötöttünk kompromisszumot, ugyanis amikor a helyre ráleltünk, tudtuk, ide hozzuk ezt az elvonulást. Ám összesen csak 7 embert tudunk fogadni így. 

Helyszín: Mihálygerge (távol a falutól a víztározó melletti csendes, különleges házban). Körben mindenhol erdő és a gyönyörű természet. 

Időpont: 2019. Január 11– 13. péntek 10:00-tól vasárnap 16:00-ig 

Részvétel: 48 000 Ft – az ár tartalmazza a szállást, a teljes ellátást napi háromszori étkezéssel, a szervezési és tréneri díjat.

A jelentkezés a részvételi díj befizetésével érvényes.

Lemondási feltételek:
A téli elvonulás indulásának időpontjához viszonyítva a programon való részvétel lemondása esetén:
60 nap- regisztráció időpontja között: A részvételi díj értékének 50%-a kerül visszafizetésre
30-59 nap között: Az részvételi díj értékének 20%-a kerül visszafizetésre
0-29 nap között: Az részvételi díj értékének 0%-a kerül visszafizetésre

Szeretettel látunk:
Vajay Kitti és Sebestyén Zoltán

Bejelentkezés és további információk:
Vajay Kitti
+36 20 434 1474
vajaykitti@gmail.com
www.vajaykitti.hu