3 HÓNAPOS EGYÉNI FOGLALKOZÁS

Egy mély és intenzív folyamat azok számára, akik úgy érzik, eljött az ideje valami másnak...

MIÉRT 3 HÓNAP?
Korábbi tapasztalataim alapján, amíg rendszeresség és mennyiség meghatározása nélkül jöhetett hozzám bárki egyéni foglalkozásra, nem tudtak igazi radikális változások történni, hiszen mindenkire rábíztam, mikor jön legközelebb, vagy hogy jön-e egyáltalán, így nem tudott egy valódi belső folyamat létrejönni. Rájöttem, hogy ugyanúgy, ahogy a csoportos tréningjeimen, itt is szükség van jófajta keretre és rendszerességre, ami lehetőséget ad feladatok és gyakorlatok beépítésére és a folyamatos utánkövetésre.
Így 3 hónapon keresztül egy állandó támogatás mellett képes létrejönni egy olyan fókuszáltság, ami már teljességgel lehetővé teszi azokat a változásokat, amikre valójában vágysz.

A másik ok pedig, hogy nekem is megvolt a magam 3 hónapja. Amikor úgy éreztem, hogy változást szeretnék előidézni magamban és az életemben, kidolgoztam a saját 3 hónapos tervemet, és működött. Innentől kezdve nem volt kérdés, hogy másoknál is fog.

 

HOGY ÉPÜL FEL?
Mielőtt belevágunk ebbe a 3 hónapba, mindenképp van egy első beszélgetésünk (személyesen vagy skypeon), akár ismerjük egymást, akár nem. 
Ha az első beszélgetésünk során mindketten kölcsönösen úgy érezzük, hogy folytassuk a közös munkát, akkor megbeszéljük a kezdési időpontot.
12 konzultációnk van együtt, amik skypeon történnek. (Akik számára megoldható a közelség miatt és igénylik, velük havi 1-1 alkalommal személyesen találkozunk.)

A 3 hónapos folyamat két legfontosabb alapja:
- gyakorlat és feladatorientált 
- személyre szabott

A heti gyakorlatok és feladatok lehetővé teszik azt, hogy a szándékaid utat nyerjenek, a szükséges belső változásaid megtörténjenek, és belső tapasztalatoddá váljon az elmélet.
Bár lehetnek hasonló helyzetek, szándékok, történetek, mégis mindenki más és más, és másra van szüksége adott pillanatban, adott helyzetében, adott belső állapotában. Épp ezért mindig személyre szabottan történnek a foglalkozások, arra figyelek, hogy számodra mi a legjobb adott helyzetben, pillanatban és annak megfelelő támogatást kapsz.

 

AMIT RÓLAM TUDNOD ÉRDEMES
Az évek során kialakult egy saját módszertanom, ami alapján tartom a foglalkozásokat. Ebben sok-sok eszköztár van, amiket előszeretettel használok, de mindig az adott személyt figyelembe véve.
Ami még fontosabb, hogy az én segítői működésem egyik legerősebb pillére a jelenlét, figyelem és intuíció, ami megmutatja számomra azt, hogy mi van a felszín mögött, mire is van valójában szükség, mi is a valódi vágy, amit lehet, hogy először még az adott személy sem lát igazán. Ez egy alapadottság, készség, ami az évek során folyamatosan fejlődött és fejlődik.

 

Ha érzed a kapcsolódást a leírtak alapján a folyamattal, keress és kérdezz bátran!

Információ és időpontkérés:
vajaykitti@gmail.com vagy 06 20 434 14 74