Bemutatkozás

Magamról

10 éves voltam, amikor megkérdezték hittanórán, hogy mi szeretnék lenni. Magabiztosan válaszoltam, hogy állatorvos. A tiszteletes a szemembe nézett, és határozottan de mégis szeliden azt mondta nekem: „Nem tudhatod biztosan, hogy mi Isten valódi szándéka veled!”. Felháborodtam reakcióján, pedig nagyon is bölcs meglátás volt.

15 évvel később elöntött egy mélyről jövő érzés: olyan erő van bennem, ami segíteni fog az embereknek. Akkor még nem tudtam, mit jelent ez, csak később rajzolódott ki számomra az ösvény, és mutatkoztak meg az első „eszközök”: ez volt a Mengalir, a saját fejlesztésű mozgásmeditációm, a blokkoldás, majd a csoportos tréningek és az egyéni foglalkozások.
Találj rá a belső erődre!  - ez volt a mottóm, mert szerettem volna az emberekkel megtapasztaltatni, micsoda erőt is képesek magukból előhozni, ahogyan én is képes voltam erre.

Több száz embernek adhattam át azóta ezt az üzenetet különböző formában: előadások, táborok és Az Igazság Te vagy című könyvem is ezt a missziót szolgálja.
Mert Isten útjai kifürkészhetetlenek…